Depend 218 + Dior Rock Coat

En ny dag et nyt tørklæde fristes jeg til at sige 😛 I dag har jeg så min “arbejdsuniform” på igen, i form af en lækker varm sweatshirt med lynlås og det går mit partisaner tørklæde altså fint i spænd med. Omend det kan godt se lidt camping habit agtigt ud 😛 Men jeg er ligeglad.. når jeg sidder på jobbet så vil jeg bare ikke fryse og det gør jeg ikke når jeg har det her på 🙂 Eftersom jeg forsøgte at lave en video igår der demonstrerede hvordan Sally Hansens kwik off virker, så mangler jeg lak på 4 negle og så tænkte jeg at blande de her to. Depends 218 som kan ses her og så Diors Rock Coat oven på. Pga. der er et svagt shimmer i Depend’en så synes jeg der kommer lidt holografisk over den… men det er nok bare mig? 🙂

Synes i det passer sammen? Har vist et enkelt tørklæde mere jeg kan forsøge mig med i morgen, så må jeg se om jeg kan finde en farve til det ;D Hvad synes i i øvrigt om et indlæg som dem her igår og i dag? Jeg er jo ikke modeblogger så det er et lidt uvant område for at bevæge mig ud på 😛


Another day another scarf 😀 I think the top photo has a kind of holographic look over the polish?

9 comments

    1. Hov troed det var en helt anden tråd du skrev til 😛 Hehe sådan går det når man kigger for hurtigt! Men JA jeg så lige mailen 😀 Weeeee 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.