Beetlejuice!

November 1, 2011 |  by  |  blog, nailpolish, neglelak, nyt, shopping

Så kan man købe Beetlejuice kollektionen hos modelsownit.com! Jeg har allerede bestilt dem :) Jeg valgte at købe det her box set med dem alle og fik en klar lak oven i og så bestilte jeg også deres sorte nail-art pen og fragten blev £9.95. Så i alt £36. Skal i også bestille dem? :)

Beetlejuice is out! I just ordered it on their website! Are you getting them? :)

 


11 Comments


 1. Fiiiine farver :) Er ret vild med det metalliske :) Har dog allerede to der minder om den blå og lilla.. Ih :D Den grønne lokker!

 2. De minder meget om dem fra MAC som jeg tidligere har prøvet og desværre ikke var gode til mig. Glæder mig til at se dem på dig :)

 3. Det var alligevel billigt! Ville dog nok hoppe på glimmerpakken, hvis det skulle være.

 4. glæder mig til at se swatches for de ligner jo unægteligt noget man har set tidligere, så glæder mig til at kunne sammenligne mellem de der og dem man har i forvejen

 5. Glæder mig til at se dig lege med dem :) Jeg synes den grønne er SÅ flot! :)

 6. Flotte er de i hvert fald!

 7. NEEEEEEEEEJ.. Så går jeg ind for at købe Pinky Brown, Aqua Violet og Purple Blue, og så er der ikke flere Pink Brown tilbage ;( Det var den jeg havde glædet mig mest til.. øvøv

  Ved du hvor man ellers kan finde den? :)

  • Desværre nej :( Men ved de kommer på lager igen i slutningen af november, så tror du må holde ud :) Du ska i hvert fald ik finde dem på ebay eller lign. der er det overpriser :)

 8. I’m really interested in this collection but I think I’ll wait for more swatches before ordering: I wasn’t really satisfied by the first swatches I saw online. And I’m also looking for a friend to share the order and the shipping costs! :D

 9. Ihh – hvorfor skal der altid være alle mulige der er hurtigere end mig, så tingene når at blive udsolgt før jeg får fingrene i det?
  Strengt…

  Jeg må glæde mig til og nøjes med at nyde Pinky brown på dig herinde!:o)

Leave a Reply