Beetlejuice!

Så kan man købe Beetlejuice kollektionen hos modelsownit.com! Jeg har allerede bestilt dem 🙂 Jeg valgte at købe det her box set med dem alle og fik en klar lak oven i og så bestilte jeg også deres sorte nail-art pen og fragten blev £9.95. Så i alt £36. Skal i også bestille dem? 🙂

Beetlejuice is out! I just ordered it on their website! Are you getting them? 🙂

11 comments

 1. glæder mig til at se swatches for de ligner jo unægteligt noget man har set tidligere, så glæder mig til at kunne sammenligne mellem de der og dem man har i forvejen

 2. NEEEEEEEEEJ.. Så går jeg ind for at købe Pinky Brown, Aqua Violet og Purple Blue, og så er der ikke flere Pink Brown tilbage ;( Det var den jeg havde glædet mig mest til.. øvøv

  Ved du hvor man ellers kan finde den? 🙂

  1. Desværre nej 🙁 Men ved de kommer på lager igen i slutningen af november, så tror du må holde ud 🙂 Du ska i hvert fald ik finde dem på ebay eller lign. der er det overpriser 🙂

 3. I’m really interested in this collection but I think I’ll wait for more swatches before ordering: I wasn’t really satisfied by the first swatches I saw online. And I’m also looking for a friend to share the order and the shipping costs! 😀

 4. Ihh – hvorfor skal der altid være alle mulige der er hurtigere end mig, så tingene når at blive udsolgt før jeg får fingrene i det?
  Strengt…

  Jeg må glæde mig til og nøjes med at nyde Pinky brown på dig herinde!:o)

  1. Den kommer til salg igen i slutningen af november så hold øje 😀 Er sikker på du nok skal få den der så 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.