Depend Glimmer/Jule kollektion

Depend har godt nok travlt, fordi de er allerede klar med endnu en kollektion! Denne gang er det sjovt nok julen der står for skud. Et lille smugkig på de nye herligheder kan i hvert fald få her! Kollektionen består af en masse glitter/glimmer farver og jeg håber at kunne vise dem frem snart, men ellers så er de ude i butikkerne fra uge 45 og vil koste 25 kr. stk. Nogen der ser mere spændende ud end andre? 🙂 De sorte og grå er i hvert fald ret pæne!

Wohoo new Depends again! 🙂

8 comments

  1. Den midterste skal jeg helt sikkert have fat i 😉
    Men ellers er jeg ikke stor fan af den sølvfarvet glimmer som går igen i alle lakkkerne..

  2. For første gang længe er der faktisk ikke rigtigt nogen der frister… Er ikke så hooked på hvidt/sølv glitter/shimmer i skrappe farver, og slet ikke til jul. Men fedt at der kommer en julekollektion! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.