IsaDora er kommet til Danmark

I sidste uge kom mærket makeup mærket IsaDora på de danske hylder :D Foreløbigt dog kun i Magasin, i Odense og København. Men de kommer selvfølgelig også på onlineshoppen i slutningen af denne eller næste uge :) Så der burde være en chance for alle at få fat i dem! Prisen kender jeg desværre ikke endnu, men ved at de koster omkring 69 SEK. Så mon ikke vi endelig får et nogenlunde billigt mærke her i Danmark? :D Og så endda et godt mærke! Det er i øvrigt lakke fra deres  Spring/Summer kollektion der ses herunder. Jeg synes der er nogen fantastiske farver imellem! :)

2 thoughts on “IsaDora er kommet til Danmark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>