IsaDora er kommet til Danmark

April 10, 2012 |  by  |  nailpolish, neglelak, nyt

I sidste uge kom mærket makeup mærket IsaDora på de danske hylder :D Foreløbigt dog kun i Magasin, i Odense og København. Men de kommer selvfølgelig også på onlineshoppen i slutningen af denne eller næste uge :) Så der burde være en chance for alle at få fat i dem! Prisen kender jeg desværre ikke endnu, men ved at de koster omkring 69 SEK. Så mon ikke vi endelig får et nogenlunde billigt mærke her i Danmark? :D Og så endda et godt mærke! Det er i øvrigt lakke fra deres  Spring/Summer kollektion der ses herunder. Jeg synes der er nogen fantastiske farver imellem! :)

 


2 Comments


  1. Hvor lækkert for jer :D
    Det er et fantastisk mærke – jeg er i hvert fald STOR fan :)

  2. Jubiii! Lak blogging :D :D Fine farver, kunne godt tænke mig den grønne :)

Leave a Reply