Lidt IsaDora lakke

Det er bare billeder fra mobilen, men synes da de er helt fantastiske de her farver. Kan især godt li det grønne skær som der er i den lilla lak 🙂 Den grønne hedder Marzipan, lilla Icy lilacs og blå Silver Sky og de er en del af Pearls of Passion forårs kollektionen fra IsaDora. De kan fåes nu i Magasin! Nogen der har været forbi og kender prisen? 🙂 Den blå minder i øvrigt en del om Essie – Smooth Sailing eller hvad siger i? 🙂

Lakkene har jeg fået tilsendt fra IsaDora.

7 comments

  1. Ulrika fra Isadora skrev at de også kom til at koste 69 kroner i Danmark 🙁 Lidt øv. Men billigere end at tage til sverige 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.