Fødselsdags-giveaway x2 – LUKKET

I dagens anledning (min fødselsdag! iih jeg blir gammel :P) tænkte jeg, at det ville være et godt tidspunkt at få lavet den giveaway jeg lovede jer for et par mdr. siden. Specielt nu da bloggens 3 års fødselsdag, den 7 marts, også er gået hen og blevet overset. Ja så bliver det en dobbelt giveaway, i den forstand at præmien er lidt større, end hvis det nu bare havde været en af delene 🙂 Præmien som kan vindes kan ses her på billedet, men hvis nogen skulle være i tvivl så er det følgende lakker der kan vindes:

Rimmel – Cocktail Passion
Rimmel – Show Off
Rimmel – Grape Sorbet
Sally Hansen – Fuchsia Power
Sally Hansen – Virtual Violet
Sally Hansen – Raisin the Bar
Sally Hansen – Thinking of Blue

Alt du skal gøre for at være med er at skrive en kommentar herunder og fortælle hvor lang tid du har fulgt med herinde eller hvordan du fandt frem til bloggen, jeg er lidt nysgerrig 😛 Hvis du har lyst, fortælle hvilket indlæg du bedst husker igennem tiden 🙂 Du kan deltage frem til næste fredag den 27 april kl.20 og så vil jeg trække en vinder i løbet af weekenden! Håber i har lyst til at være med og del endelig hid og did hvis i lyster 😀 Præmien er venligst sponsoreret af Mildh Press, tak! 🙂

Sorry for Danish entrants only 🙁

82 comments

 1. Tillykke med fødselsdagen og forsinket tillykke til bloggen! Fin præmie! 🙂

 2. Jeg har været med fra tiders morgen 🙂 Det indlæg jeg husker bedst er nok det med China Glaze Sun Woshiper. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan huske jeg elskede farven og kendte ikke mærket 🙂

 3. Jeg har fulgt med siden sidste vinter.

  Der er et par indlæg jeg husker, men det jeg husker bedst var et indlæg hvor man så dit skrivebord og jeg tænkte “wow, hun har dælme mange lakker”.

 4. Puha 1 års tid tror jeg? hehe 🙂 Husker ikke nogle specielle indlæg, da jeg sådan set bare syntes de alle var fede! Elsker simpelthen at se andre lave negle 😉

 5. Tillykke! Tror jeg har fulgt med i 9-11 måneder, er ikke helt sikker 🙂 Jeg mener jeg fandt din blog igennem neglenymfer 🙂

 6. Jeg har snart fulgt dig i hvad der ligner 2 år vil jeg tro. Kan ikke huske hvordan jeg fandt dig, men uden tvivl gennem en anden neglelaksblog – det kan man jo ikke få få meget af

 7. Jeg har først lige funder din blog, gennem BloggersDelight. Men jeg bogmærker lige, så jeg kan følge med. Jeg er selv stor fan af neglelak, så jeg får helt sikkert brug for dine anmeldelser 🙂

 8. Fed præmie 🙂

  Har fulgt med ret længe efterhånden, kan ikke huske hvordan jeg fandt frem.til dig. Tror det var via link fra en anden Blog.

 9. Fedt! + tillykke 🙂

  Jeg kan ikke huske hvor lang tid jeg har fulgt dig, men i hvert fald i lidt lang tid. Tror nok jeg så bloggen gennem en anden blog, men er igen ikke sikker ;D

 10. Jeg fandt desværre først din blog efter, at du opdagede, at du var gravid, men jeg sørgede for at følge dig på Facebook, hvis du nu skulle komme tilbage. 🙂
  Jeg har desværre derfor heller ikke en yndlingspost…
  Jeg er ret sikker på, at jeg fandt dig gennem en anden dansk neglelaksblogger. 🙂

  Men tillykke med fødselsdagen! 🙂

 11. Tillykke med bloggen:) Har fulgt bloggen i rigtig lang tid,men kan ikke huske hvordan jeg fandt frem til den..

 12. Sikke mange fine lakker!!

  Puha, jeg har vel fulgt med et par år tror jeg. Kan faktisk ikke helt huske hvordan jeg fandt din blog, men noget siger mig at det var gennem et link hos en anden blogger.

 13. Det er ved at være rigtig længe siden jeg startede med at følge din blog. Til sommer er det ca. 2 år siden! Bloggen fandt jeg via en google søgning, da der var en bestemt lak jeg ledte efter. Husker at du kom med en idé på en lak der mindede om, så der sparede jeg en del penge, så jeg kunne købe endnu flere lakker. 😉

 14. TILLYKKE!!!
  Jeg har fulgt med fra lige inden du holdte en lang pause, og faldt over din blog, da jeg søgte efter en bestemt neglelak. Har beholdt din blog på min “bloglovin-liste” og bliver glad for at se, hver gang du har postet et nye indlæg 🙂

 15. Jeg kan faktisk huske datoen (mest af alt fordi jeg lige fandt det indlæg, som linkede til dig, som Kia fra Fierce og Fattig skrev d. 22/10 10). Så det er godt og vel 1 1/2 år. Det indlæg jeg husker bedst er din sammenligning mellem Chanel Paradoxal og Barry M Dusky Mauve. Jeg købte faktisk Dusky Mauve pga. dine billeder, så hver gang jeg har den på, tænker jeg på din blog 🙂 Så tusind tak for at introducere mig til Barry M og Dusky Mauve 🙂

 16. Tillykke med fødselsdagen:-). Jeg fandt et link på en venindes blog til dig. Tror at det var igennem din blog, at jeg fandt ud af hvor meget cool, man kan med neglelak.
  frkforsom

 17. Hurra for dig! Stort tillykke med dagen 🙂

  Jamen jeg har fulgt med rigtig længe – næsten siden din blogs start, for du var en af de første faste læsere af min egen blog (der også bliver tre år lige snart) og det var vist den vej rundt, jeg opdagede dig 🙂

 18. Tror jeg har fulgt med i en 2 års tid 🙂 Fandt bloggen via en anden blog, og tænkte den her må jeg også bare læse 😉

 19. Jeg har fulgt med i nogle måneder ( sorry ka ikke helt huske). Jeg fik bloggen anbefalet af en der er fast læser hos dig. Hvis jeg vinder skal hun faktisk få præmien . Tillykke med fødselsdagen og blogge-dagen. 🙂

 20. Uhh, jeg er faktisk en ny læser på din blog, da jeg selv først nu er begyndt at interessere mig for negle-lak blogs, men jeg faldt for din blog da jeg elskede det enkle og overskuelige design 🙂
  Og jeg fandt faktisk ved et tilfælde frem til din blog 😉

 21. Hmm jeg har vel nok fulgt med 100% i lidt over 6 måneder nu. Og jeg fandt frem til bloggen gennem: Neglenymferne 😀
  Kan ikke udpege ét bestemt indlæg, da mange ad indlægene har sat hvert sit præg 😀
  //krydser fingre!

 22. Har fulgt din blog i ca. en måned:-)
  Jeg fandt frem til den da jeg jeg selv begyndte at interessere mig for nail art og neglelak!:-D

 23. Jeg fandt din blog ved et tilfælde, og blev helt overrasket over det neglelaksunivers der eksisterer på nettet (jaja, det havde jeg så ikke lige opdaget…)
  Synes at din blog er fed fordi du tester rigtig mange lakker, og det er en fed ide det med at du lægger henholdsvis et, to, tre og fire lag på, så man kan se forskel på hvert billede.

 24. Jeg har ikke fulgt bloggen så længe. 4-5 måneder, måske… Du laver ikke så mange indlæg, men elsker neglelak, så du er på min bloglovin og bliver altid læst 🙂 Håber at se mere fra dig i fremtiden! Jeg fandt vist din blog, fordi jeg søgte på en bestemt lak som du så havde testet…

  Og jeg vil da pissegerne vinde en fed præmie 😉

 25. Uha jeg har faktisk slet ikke fulgt med så længe – faldt over den en dag for vel 1-2 måneder side og tjekker den nu ud HVER dag – syntes der er SÅ mange lækre ting herinde….du har så mange gode fif… elsker din blog…

  Det er nogle rigtig flotte lakker du har som “give away”….jeg er SÅ vild med lakker…skifter helst hver 2.-3. dag:)

 26. Tillykke med både din og bloggens fødselsdag. Jeg tror jeg har læst med omkring 2 år – er overhovedet ikke sikker. Jeg kan derfor desværre heller ikke huske, hvordan jeg fandt frem til din fine blog. Tror det var igennem en anden blog. Desuden har du altså skrevet virkelig mange gode indlæg i løbet af tiden, og derfor kan jeg ikke rigtig vælge. Men det er helt klart et af de indlæg, hvor du har vist en ny neglelak frem. Synes altid de er SÅ flotte 🙂

 27. Jeg har vel fulgt med i et år snart, det var min søster der viste mig bloggen,da jeg er helt vild med neglelak 🙂

 28. Jeg fandt bloggen, for nok to år siden, hvor min interesse for neglelak for alvor gik amok. Jeg søgte på Google efter blogge om neglelak, og fandt din skønne en. På dansk oven i købet! 🙂
  Tillykke med det hele! 🙂

 29. Jeg har fulgt med i et års tid tror jeg, fandt din blog, fordi du havde et godt tip om lak med cracked effekt på Sneglcilles blog. Elsker neglelak og havde ikke set en blog som denne før, så begyndte selvfølgelig at følge 🙂

 30. Jeg har fulgt med i omkring 2 år. Jeg kan huske jeg var helt måløs over at du var så god til at få lakken til at sidde perfekt. 🙂

 31. Først og fremmest tillykke med fødselsdagen (både din og bloggens)!

  Eftersom jeg (desværre!) først nu har opdaget din blog, er det svært at fortælle om et yndlingsindlæg – men dette indlæg er da bestemt ikke dårligt! 🙂

  Fandt frem til din blog ved hjælp af bloggers delights nye site – hvor man kan se de nyeste indlæg – her fik jeg øje på neglelakkerne, og det må være en blog for en “neglelak-afhængig” som mig! 😀

 32. Har ikke fuldt din blog i så lang tid (2-3 uger) og fandt den faktisk ved et tilfælde. Læser mange andre blogs på bloggers delight og tænkte en dag at jeg ville tjekke de andre blogs ud for at finde nye inspirationskilder 🙂

 33. Stort tillykke med dagen 🙂
  Hvaaa´hvor blir solen af? 😉

  Har kun fulgt, et par mdr, og fandt dig, på Bloglovins side :), da jeg lurede den igennem.Er også med på fb.
  K.Gitte

 34. Jeg følger med via Bloglovin’
  Fandt dig en dag jeg søgte på… Tror jeg BLÅ eller TURKIS neglelak – måske det er 3 måneder siden 😉
  Desværre har jeg endnu ikke fundet den *rigtige* turkis endnu 😉
  Til gengæld kunne jeg godt forelse mig forfærdeligt i den lilla Sally Hansen på billedet 😀 Holder den hvad den lover? Xtreme Wear?

 35. Jeg har fulgt med lidt under et år. Det var en anden blogger, der linkede til din. Kan desværre ikke huske hvem. Måske Kia?

 36. uhh, tror faktisk jeg er ved at ha fulgt med herinde i et par år 😀 – og jeg tror du var den første blog jeg opdagede med min store passion – neglelak! 😀 Håber du kommer tilbage til skærmen igen på et tidspunkt!

 37. Tillykke med det! 🙂
  Jeg har nok fulgt med i et års tid, tror jeg fandt din blog på neglenymfer.

 38. Jeg er først lige blevet fast læser på din blog. Jeg synes den er super fin, og jeg fandt frem til bloggen på grund af dette indlæg, hvilket var et hæld. Jeg ville ønske at jeg havde noget mere neglelak, jeg tror kun jeg har to, og jeg har ikke pt. penge nok til neglelak, så jeg ville da blive super glad over at vinde disse dejlige neglelakker, og så kan jeg selv investere i base coat og top coat ;-D

 39. Jeg tror at jeg har fuldt din blog i 1,5 år – er ikke helt sikker? Men elsker generalt alle dine neglelak indlæg 🙂

 40. Jeg har fuldt med i din blog et stykke tid, og fandt frem til den vha. lidt søgning, da jeg søgte en god beauty-blog 🙂

 41. Hvis jeg skal være helt ærligt har jeg fulgt med siden igår…
  Too Little Too Late.. Iknow!
  Meen du har en fantstisk fed blog & jeg fandt frem til den via Blogger’s Delight’s forside med alle bloggene!;)

 42. hey!!!
  jeg har fuldt med i omkring 6 månder 😀 jeg fand bloggen fordi jeg begynde at bleve bidt af naglelak også tja så googlede jeg lidt også fandt jeg bloggen 🙂 hehe

  mange gange tillykke mad dagen 😀

 43. TILLYKKE!! 😀

  Jeg tror, at jeg har fuldt din blog i omkring et halvt år. Jeg fandt den faktisk helt tilfældigt og siden har jeg været helt bidt af dine indlæg 🙂

 44. Hey. Fede præmier. Men først: rigtig godt og have dig tilbage efter pausen :o))

 45. Har faktisk først lige set din flotte blog, men den omhandler noget af det samme som min egen, så syntes da den var værd at tjekke ud! Den er rigtig fed, og jeg fandt den da jeg søgte på “Depend nailpolish nr. 251” fordi jeg var i tvivl om, om jeg skulle beholde den eller give den i gave 🙂 Men efter at have kigget på bloggen er jeg overbevist om at min klassekammerat vil kunne lide den! 😀
  Men det er helt sikkert at jeg bliver fast læser af denne fantastiske blog fra nu af!

 46. Dobbelt-tillykke -og hvor er det rart at du er begyndt at skrive indlæg igen:)
  Jeg har læst din blog i lidt over et år, jeg fandt den vist via neglenymferne. De indlæg jeg husker bedst (og sukker over!) er nogle ældre OPI lakker, nemlig de underskønne Catch Me In Your Net og DS Original -er grøn af misundelse over at jeg ikke har dem i min eje, men så er det jo godt at man altid kan kigge på billeder, savle og drømme;)
  Det sker jævnligt at jeg kigger i din blog på neglelakker for at få en idé om farven, dybden og dækkeevnen, for dit 1-2-3-4-lagssystem er simpelthen genialt! Jeg håber virkelig du snart er helt tilbage på, øhhh… neglelakhesten(!) og vil komme med mange flere indlæg med dine mange flotte lakker:)

 47. Det er min svaghed for neglelak der flere gange har ført mig ind på din blog, især når jeg flere gange har Googlet bestemte mærker eller swatches på farver. Tror første gang jeg er kommet herind var før du kom på BD-netværket og har så løbende tjekket ind på bloggen når jeg er på neglelakskøb, da jeg altid kan blir inspireret ved at læse dine indlæg igennem.

 48. Jeg har fulgt bloggen i lidt over et halvt år. Jeg klikkede lidt rundt på bloggers-delight baren, og faldt over din blog. Du tager uden tvivl de billeder som gengiver farver bedst – og så er du ærlig omkring lakkerne!

 49. Jeg har fulgt med i et par år nu – på forskellige tidspunkter. 😀 I starten var det fordi jeg søgte efter neglelak og landede på din blog.. Dengang bed jeg stadigvæk negle, men blev virkelig af inspireret af alle de fine lak du har (og har haft), hvilket har været medvirkende motivator til at jeg endelig holdt op og nu kan gå med fin lak. 😀

  TIllykke med fødselsdag d. 19. i øvrigt. Håber dagen var god. 😀

 50. jeg har fulgt din blog i lidt over et år og jeg syntes at den er vild fed der er rigtigt mange negle bloggere som bruger enten mega dyr neglelak eller neglelak som er umuglig at få fat på. jeg elsker neglelak og kan skifte min flere gange om dagen hvis jeg lyster, syntes du tager nogle rigtig gode billeder og så er du 100% ærlig omkring dem.

  syntes det er nogle vildt fede lakker man kan vinde så jeg håber det bliver mig det vil gøre mig så glad!

 51. Først og fremmest tillykke med fødselsdag 🙂

  Ehm, jeg har vidst fuldt dig i godt 1-1½ år og jeg fandt dig via google, da jeg søgte på en swatch af en neglelak, som du så havde lavet og på den måde begyndte jeg at følge dig.
  Jeg kan ikke huske et specielt indlæg, men derimod en speciel præsentation. Syntes det var rigtig cool dengang du havde en præsentationsvideo, det var specielt og personligt. Dit 1-2-3-4lagskoncept er genialt 🙂

 52. Har fulgt din blog i et års tid 🙂
  Fandt frem til den da jeg søgte på noget negle halløj engang 🙂
  Jeg husker ikke et specielt indlæg, da jeg elsker at se dine forskellige design og mange flotte lakker 🙂

 53. Til lykke med fødselsdagen da.
  Jeg har læst med et års tid, tror jeg og fandt dig via depjatten vi begge kommer på. Nu får jeg dine posts som feed direkte i mit mailprogram, jeg skulle jo nødig gå glip af noget. 😉

 54. Tillykke tillykke!

  Jeg har slet ingen idé om hvor længe jeg har fulgt dig. Et år måske? Måske lidt under? Jeg har i hvert fald fulgt med med stor glæde fra første gang jeg opdagede din blog. 🙂

 55. Forsinket tillykke med fødselsdagen 🙂

  Jeg ved ikke helt hvor længe jeg har fulgt med….et par mrd. tror jeg. Fandt frem til bloggen via Facebook – mener det var en veninde der delte et link 😉

  Krydser fingre og håber ;0)

 56. Tillykke!

  Jeg har fulgt med længe, men har hvor længe, synes jeg er svært at huske. Tror det er lidt over 1 års tid.

  Mener jeg opdagede din blog ved at søge på “neglelak-blogs” 🙂

 57. Først opdaget dig idag.
  Fantastisk blog!!
  ELSKER neglelak.
  Tak for linket til Pudderdåserne!!

 58. Jeg er helt ny!!! Stort tillykke med fødselsdagen 🙂

  Fandt bloggen via pudderdaaserne – men følger klart med nu.

 59. Stort tillykke med fødselsdagen=) Jeg har lige fundet dig, og vil følge spændt med!

 60. Søde Rijah, vi virkelig gerne svare. Vi har læst med så længe, som vi har eksisteret. Hvordan vi fandt dig, og hvem der fandt hvem først kan jeg ikke huske? Men jeg er ret sikker på, at det første indlæg jeg kommenterede handlede om Chanel Miami Peach, som jeg har. Og jeg kunne ikke finde ud af, om jeg også skulle have Orange Fizz. Indtil jeg så dine billeder af dem side om side og blev enig med mig selvom at Miami Peach var vist nok.

  Tak for din blog, det var det jeg ville sige, jeg skal ikke være med i trækningen <3 Jeg har Sally Hansen og Rimmel nok, det er dælme gode lakker!

 61. Uhh haa.. Jeg kan virkelig ikke huske hvordan jeg fandt din blog.. Men tror måske det var igennem Twitter?
  Det indlæg jeg husker bedst, er det første som jeg læste nemlig det her; http://rijah.dk/2011/05/her-sidder-jeg-sa/ og siden er jeg trofast vendt tilbage, både for at tjekke om du har afprøvet en neglelak jeg måske havde i tankerne at købe, men også bare for hyggens skyld! 🙂
  Så fortsæt endelig bloggeriet!

  Kh Marie

 62. Tror jeg har fulgt bloggen i knap et år, eller der omkring 🙂
  Fandt dig via google da jeg i min spæde neglelak start, sad og søgte efter billeder med neglelak.
  Tror at det indlæg der har gjort størst indtryk var et hvor du viste din samling frem.
  Der tænkte jeg “hold da op, hun mener det sgu” 😉

  Stort tillykke med dagen 🙂

 63. Tillykke! Fine lakker! Jeg har vist fulgt med i psh… lidt under et år, tror jeg. Fandt dig fordi jeg søgte på en neglelak og blev ledt hertil 🙂

 64. Stort tillykke kære kvinde 😉
  Jeg har fulgt jer længe og fandt siden på google og elsker hver et oplæg i laver og syntes det er fedt at der bliver prøvet en masse makeup af inden man spilder en masse penge. Så tillid til jer, har jeg åbenbart 😉
  Lad mig vinde noget lækkert og denne gang neglelak, så jeg kan få flotte negle til mit bryllup den 18.8.
  Rigtig dejlig solskins weekend til jer.

 65. Tillykke til dig og bloggi 🙂

  Jeg mener det var på jubii debatten jeg “fandt” dig.. og jeg har vel læst med 1 års tid vil jeg tro 🙂

 66. Jeg har fulgt trofast med i 3-4 måneder nu 🙂
  Jeg husker/elsker bedst/mest jeres anmeldelser af forskellige neglelakker. Yndlingsaspekter er at man ser farverne på – tidligere har jeg ofte købt en lækker (og måske dyr) neglelak, i en farve jeg troede var enorm fed, der så til gengæld viste sig at være mega fesen istedet!

  Så det er bare en super fedt tiltag..

  Tillykke med fødselsdagen – og jeg krydser selvfølgelig fingre for at der er endnu flere fede lakker på vej i min retning 😉

 67. Stort tillykke m fødselsdagen 🙂 jeg har fulgt jer i et par måneder og jeg faldt over siden da jeg surfede efter noget Bobbi Brown og har hængt i siden.

 68. Neglelak er min passion – kan jeg have fundet jer via Neglenymferne???
  Til lykke med dagen.

 69. Tillykke med fødseldagen:O)
  skønne neglelakker:O) lige mig:) Jeg har lige fundet dig via facebook. SÅ nu er jeg fan alle vegne:O) Så jeg glæder mig til at læse dine indlæg:O)