Barselsønsker…

Kan man kalde dem det når man ikke er på barsel endnu? 😛 Nå men når kæresten nu ikke synes det er fornuftigt at købe en pusletaske til 800 kr….. (kan slet ikke se hvorfor ikke??) så må jeg jo ønske det her og håbe at nogen ser det og en af dem på magisk vis finder hjem til mig. Jeg er lidt splittet imellem om det skal være Bea eller Aida. Er der nogen der har erfaringer med dem? Eller evt. kan anbefale et helt andet mærke?

 

8 comments

 1. Det er byStroom, ikke? Jeg har ikke haft sådan en som pusletaske, men har en byStroom-computertaske. Jeg synes designet er fedt, og tasken er perfekt indrettet til mit behov, men der er desværre nogen syninger, der er gået op efter relativt kort tids brug. Og så er for’et skredet i syningerne, men det er nok lidt min egen skyld, fordi jeg har overlæsset tasken. Det skal så siges, at jeg købte den, da de næsten lige var kommet på markedet, så måske er det med syningerne noget, de har fået rettet siden.

  Som pusletaske brugte jeg en Gaia & Ko., som har holdt rigtig godt!

 2. Hold da op! Godt nok har jeg været “en anelse” fraværende på bloggen siden jeg ankom til det hvide land, men for søren da – hvordan gik jeg glip af dette?!?! STORT TILLYKKE!!! 🙂

 3. Ved ikke om jeg egentlig nogensinde har fået sagt tillykke med graviditeten?!.. Men hvor er det dejligt for dig/jer!

  Mht. pusletasken.. Jeg overvejede selv Bea, men endte med at købte en anden (almindelig) taske i ægte læder.
  Jeg syned for det første lidt at 800 kr. er mange penge for plastik. Og så har jeg hørt om SÅ mange som har oplevet syninger som er gået, hanke som er knækket o.lign, at det er helt skræmmende.

  Jeg har ikke noget andet mærke at anbefale. Jo, køb evt. en alm. rummelig taske og brug den som pusletaske. Så kan du også bruge den når du ikke er på barsel mere 😛

  1. Tak 🙂 Det gjorde du bestemt 😉

   Jeg er endt ud med Bea, faldt over en af de der deals på nettet med gavekort og så endte jeg med at kun give 467 kr. for den, så det kunne kæresten lige acceptere ;D Mht. det med syninger har jeg også hørt lidt om det, men har til gengæld også hørt at bystroom har en fantastisk kundeservice og at de enten reparere den eller giver en en ny. Mener også at jeg hørte at det var fordi de havde en dårlig leverandør på et tidspunkt, det kan jo også ha været med til det.. Jeg håber i hvert fald min ikke er en mandagsmodel ;D

 4. Rigtig mange gange tillykke med det søde lille fjæs fra foregående post.
  Køb en pusletaske der kan holde til lidt af hvert og nyd det nu rigtig meget (selvom det godt kan være forbasket hårdt at være gravid).
  Det er en magisk tid, og det er så hurtigt slut 🙂

  1. Tusind tak 🙂 Ja synes godt nok også efter de første 3-4 mdr med kvalme er overstået så er det gået ret stærkt.. har jo kun 3 mdr til termin nu… puha det er jo lige om lidt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.