Hello?

Anybody out there?

Ja, jeg er her altså stadig, men på den mest lowkey måde muligt. Der skete det i oktober at jeg fandt ud af jeg var gravid 😀 Derefter dalede min lyst til at blogge gevaldigt for at stort set forsvinde til sidst og det har desværre ikke ændret sig, fordi jeg er kommet mig over kvalme og des lige, tværtimod. Så udover det her indlæg, har jeg et indlæg til jer hvor i kan vinde nogen lakker, som det var meningen at jeg skulle have givet væk i December. Dog ved jeg ikke endnu hvornår jeg rent faktisk får det lavet, så i må bare hænge på lidt endnu 🙂 Det dukker op lige pludselig 😛 Om jeg får lysten retur vil tiden jo vise, men indtil videre så tvivler jeg på at jeg har noget fornuftigt at sige og i så fald er det ikke om neglelak. Har faktisk ikke købt en ny lak siden jeg fandt ud af jeg var gravid, så det må jo være tegn på at jeg er blevet voksen og sparsommelig 😛 Eller noget 😀 Tak indtil videre til alle som har læst med, kommenteret og bare kigget med <3

Til de nysgerrige kan jeg fortælle termin er den 1 juli, så er jeg er lige ved at være halvvejs igennem 🙂

Long story short.. I am pregnant and thats why there is nothing going on here 🙂 And I doubt there will again anytime soon. Due date is the 1st of July.
Thanks for reading, commenting and such through the years <3

62 comments

 1. Du får også lige et stort tillykke herinde! Det er så spændende alt sammen 🙂 Og ja, sådan en graviditet kan godt sætte alting i perspektiv, så kan egentlig godt følge dig, selvom jeg håber, at din bloglyst kommer igen, for jeg har savnet dine indlæg.

  Knus

  1. Tak Maria og i lige måde med din lille prinsesse 😀 Ja er nok desværre stadig helt frarøvet lysten til at blogge om neglelak desværre og har ikke rigtig lyst til at inficere bloggen her med for meget babysnak, så det er blevet til en smule på en anden blog jeg har oprettet.. så må vi se efter fødslen 🙂 Dejligt at vide man er savnet <3

 2. Tusind gange tillykke.. Kan huske at både Maja og jeg havde perioder mens vi var gravide hvor vi ikke kunne tåle lugten af neglelak. Håber du kommer tilbage, men vi ved hvor meget tid det tager.. især når babyen kommer. Vi er bare glade for at vi er 2, så den ene kan tage over når den anden har baby problemer 😀 Held og lykke med det hele..

  1. Tak skal du have 🙂 Det er nu ikke så meget fordi jeg ikke bruger neglelak, det gør jeg stadig 😛 Det er mere at sku bruge tid på at ligge det på bloggen… og shoppelysten til nye lakke er væk 🙁 Og føler ik jeg gider at vise gamle lakke frem jo… så er det svært 😛 Men tak, vi får nok brug for det 🙂

  1. Hehe ja det er jo hvad der sker 😛 Det er vist på tide inden man bliver alt for gammel 🙂 Ja ved det godt, men har bare ik lyst til at putte for meget babysnak her og blande det med det andet på bloggen, det er jo mest en blog om neglelak.. Så nu har jeg startet en lille blog på blogspot hvor der bliver blogget lidt sporadisk om baby 🙂

 3. Hihi, jeg tænkte faktisk i weekenden på, at det nok var derfor du var så tavs!!!
  Tillykke med det og velkommen til et helt nyt liv, som dog ikke behøver betyde mindre neglelak af den grund – se bare mig, jeg maler negle som aldrig før og har tvillingepiger på fire år 😀

  1. Mange tak 🙂 Ja en graviditet kan virkelig tage pusten fra en.. og ikke mindst lysten til at bruge neglelak.. Dog bruger jeg det stadig her nu, men orker bare ikke at bruge tid på at skulle tage billeder osv af det.. Så det er lagt på hylden for en stund… håber da selv det kommer retur, men lige nu er udsigterne lange 🙂 Men hvis du kan, så kan jeg nok også 😀

 4. Endnu engang tillykke! 😀 Jeg håber, du får lyst til at blogge lidt, når den lille kommer, så vi får lov til at se lidt billeder eller bare små historier. 🙂

  1. Tak skal du have 🙂 Ja det gør i da absolut, men nok ikk på den her blog… Eller mens den er hos bloggers delight 😛

 5. Du får da også lige et tillykke her… og som jeg skrev så håber jeg da at du får lyst til at blogge igen (af helt egoistiske grunde :P)

  Måske vi er heldige at du får en pige som eeeeelsker neglelak ;0)

  1. Tak <3 Måske, måske ikke 😛 Dog er vi ikke så heldige at det bliver en neglelak prinsesse 😛 Men tror bestemt at han får lov til at prøve det lige meget hvad 😛

 6. Stort Tillykke. Maria…pyt med lak lige nu….jeg følger stadig med. Det kan jo være man få et glimt af “lille” til sommer : ) Kh Jo

  1. Tak Jo 🙂 Ja det vil jeg da bestemt ikke udelukke 😛 Lige nu er det bare spark man kan se og mærke fra det lille my 🙂

  1. Tak Sacha 🙂 Ja da heldigvis 😛 Men man kan jo ikke lade være med at føle man svigter sine skønne læsere lidt vel 😛 Alt er fint her i lejren tak 😀

 7. Wauv! Det forklarer jo en del!:o)
  Du har været savnet, men det er også helt forståeligt at prioriteterne ændrer sig drastisk når sådan en nyhed maser sig på!

  Kæmpe stort tillykke med den kommende familieforøgelse!
  Og tak for masser af inspiration, viiden og underholdning om neglelak ++!

  1. Heh ja det er lidt svært gøre noget ved det når man ligger på en sofa i 2-3 mdr 😛 Tusind tak og mange tak for de søde ord <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.