Off your blocks – Rimmel sommer kollektion

Så er der nogen nye lækre farver på vej fra Rimmel! Sommerens ankomst fejres med 2 nye flotte neglelakker, 3 neon-farvede øjenskygger og 2 lipgloss som vil passe rigtig godt til det solbrune ansigt 🙂 De vil kun være i Matas fra uge 26, altså midten af juni, til og med uge 30, så de er altså ikke en del af den permanente kollektion , så i skal være hurtigt ude hvis i skal sikre jer dem 🙂 Jeg glæder mig til at få fingre i begge lakker i hvert fald og håber at kunne vise jer dem snart. Priserne på Rimmels produkter er som altid rimelige. Vejl. priser på produkterne er: Neglelakkerne 29.95,  Øjenskygger 49,95 og lipgloss 69,95.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 48 16 55 55 eller på www.matas.dk

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.