Følg med på instagram

Lige for tiden er jeg jo ikke verdens mest aktive blogger, så er der mere gang i den på instagram! Så hvis i har lyst til at følge med der så hedder jeg rijah derinde. Man kan også følge med nu udenom app’en og gøre det via instagrid.me/rijah. Men må nok lige advare om at ikke alt derinde er helt neglerelateret 😛

3 comments

    1. Haha det er skam ikke dumt hvis man ikke kender det jo 😉 Men instagram er en app til ens smartphone hvor man nemt kan tage billeder og ligge et filter på så der kommer en smart effect man kan også vælge ikke at bruge nogen selvfølgelig, men det er sådan set det det går ud på 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.