Off your blocks – Rimmel sommer kollektion

Så er der nogen nye lækre farver på vej fra Rimmel! Sommerens ankomst fejres med 2 nye flotte neglelakker, 3 neon-farvede øjenskygger og 2 lipgloss som vil passe rigtig godt til det solbrune ansigt 🙂 De vil kun være i Matas fra uge 26, altså midten af juni, til og med uge 30, så de er altså ikke en del af den permanente kollektion , så i skal være hurtigt ude hvis i skal sikre jer dem 🙂 Jeg glæder mig til at få fingre i begge lakker i hvert fald og håber at kunne vise jer dem snart. Priserne på Rimmels produkter er som altid rimelige. Vejl. priser på produkterne er: Neglelakkerne 29.95,  Øjenskygger 49,95 og lipgloss 69,95.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 48 16 55 55 eller på www.matas.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.