Nyheder fra Depend

Så er der lidt nyt fra Depend! Jeg lagde igår et billede af sommer kollektionen på facebooksiden og i dag har jeg lidt bedre billeder af både den og den magnetiske kollektion som de også er kommet med. De magnetiske skulle efter sigende være at finde i butikkerne nu, jeg har dog ikke set nogen i min lokale Matas i Herlev. Den jeg glæder mig mest til i sommerkollektionen, er nok den mørkeblå nr. 313, som i kan se har den et slags sølvgrønt shimmer i. Ser meget fedt ud på billedet i hvert fald! Er der nogen af jer der har set dem i butikkerne? 🙂

I øvrigt holder Colorboost.dk lige nu et sommer udsalg hvor der er en del penge at spare, så kig forbi, klik på billedet 🙂

4 comments

  1. Synes jeg bliver spammet med nye Depend hele tiden på diverse blogs – både sommerkollektionen, magnet-lakkene og de holo’er, som angiveligt skulle være ude, men hver eneste Matas, jeg er i, har kun de samme, gamle lakke. Øv. Jeg må og skal have fat i fx den pastellilla. Den er læks!

    1. Vi må bare være lidt mere tålmodige 😛 Den er også fin, men har vist en 2 stk. af den slags fra andre mærker så den er ik så ny igen for mig den farve 😛 Men lækker er den bestemt!

  2. Jeg har lige købt den pastel lilla i dag og den er absolut skøn!!! Der er en smule glimmer i som bare gør den endnu mere sommerlig. De havde lige fået dem hjem i min Matas så de er ved at være i butikkerne nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.