Kedsomhed kan føre til meget

… men det var ikke fordi at jeg løste de store mysterier i verdenshistorien i fredags… ville egentlig have bygget en pyramide, men kom aldrig frem til hvor mange lakke der skulle i bunden… er desværre matematikspasser, så det ku jeg ik regne ud 😛 Så det projekt blev udskudt på ubestemt tid 😀 Igår prøvede jeg så at lege lidt med min header, hvad synes i? 😀

Og så vil jeg give et lille tip! Der er startet en gruppe for danske neglelakfans på facebook som alle er velkomne i 🙂 Den kan findes lige her Negle Lir. Der er rigtig mange søde piger derinde som er ligeså tossede med neglelak som jeg selv. Så vil da kun anbefale at kigge forbi og deltage 🙂

9 comments

  1. Det ser umiddelbart ud til, at du skal have 15 i bunden, 13 ovenover, 11 igen, etc. Du kommer til at have én i overskud. 🙂 Altså hvis du lægger dem ned, som på billede nr. 2.

    Du kan også lave en tredimensionel pyramide (ved bare ikke, om neglelakkene kan stå sådan ovenpå hinanden), hvor du har en 5×5 firkant i bunden, en 4×4 ovenpå, så 3×3, 2×2 og slut af med en enkelt på toppen. Du vil have 10 i overskud.

    Glæder mig til at se pyramiden! 😀

    1. Det er det samme billede jeg har haft hele tiden 😛 hvis du ikke lige havde set det 😀 Men nej det er en grafiker der har lavet det, så ved faktisk ikke hvorfra hun har billedet 🙁

    1. Det er meget vise ord 😉 Ja den popper lidt, hvis man ik er forberedt på det 😛 men tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.