Rimmel – 300 Pop Your Pink

Så fik jeg prøvet de to lakke jeg viste et billede af på facebook tidligere i dag og den skarpe læser vil nok også kunne huske, at det var dem jeg skrev om i det her indlæg. Så her får i den første af dem 🙂 Der er lidt neon over den, dog ik noget en toplak ikke kan klare, og derfor bliver den også mat i det når den tørrer, den skal have i hvert fald 2 tykke lag eller 2-3 tynd/tykke lag for at dække godt. Men så dækker den også fint. Det er den flotteste sommerfarve og den kommer helt sikkert til at pryde mine negle til sommer, i hvert fald når tiden og overskudet melder sig… Gør den det når man får en baby? 😛

Produktet er tilsendt af PR bureau eller producenten.

4 comments

  1. Måske andre har tid til neglelak x 3 – både med og uden børn, men jeg har ikke tålmodighed til det – og prioriterer derved også anderledes på det punkt 😉
    Selv nu, hvor mine er 8 og 13 lægger jeg ikke lak medmindre den er hurtigttørrende OG dækkende 😉 Eller hvis der er helt særlige lejligheder – derfor er min nye Essie Grow Stronger også et hit, selvom det jo ikke er en rigtig lak 🙂
    Hvornår regner du med at få din baby?

    1. Den er vist også rigtig god 🙂 Den 1 juli er jeg sat til, så i morgen er sidste arbejdsdag, en dag jeg har set frem til i laaaaaaaaaang tid 😛

    1. Taaak! Har modtaget den flotte pakke nu! Glæder mig til at prøve de lækre sager 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.