Rimmel – 200 Orange Your Life

Så fik jeg lige hurtigt bikset et billede sammen med den anden. Den er også lidt neon i det og er derfor også mat i overfladen, Bedst ved i hvert fald 3 lag når det angår at se igennem neglen. Hvad siger i? Er i mest til den lyserøde eller orange? Jeg er virkelig splittet, da de begge er så fede sommerfarver.. Så det bliver nok en god kombination jeg får gang i. Evt. begge på samme tid! 😀

Er i øvrigt lige kommet hjem fra jordemoder, der blev den lille prut skudt til omkring 2400gr 🙂 Men er spændt på hvor præcist det er, jeg skal til en scanning på torsdag hvor de skal tjekke han ligger med hovedet nedaf.. Så jeg krydser fingre, har hørt at et vendingsforsøg kan gøre pænt ondt og det kunne jeg godt forestille mig er helt korrekt.

PS. I morgen er min sidste arbejdsdag på job og så er der barsel!! *indsæt dansende banansmiley*

Produktet er tilsendt af PR bureau eller producenten.

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.