Nye mønstre fra Sally Hansen Salon Effects

I forbindelse med filmen Rock of Ages er der lavet nogen nye mønstre til Sally Hansens salon effects. De ser ud til at være perfekte motiver at hive på neglene hvis man står og skal på f.eks en festival og manicuren gerne må holde mere end et par dage.  Jeg har selv prøvet dem her og synes faktisk de er virkelig holdbare og sidst jeg prøvede dem havde jeg dem på i 6 dage! Så mon ikke de kan overleve en festival? Jeg er i hvert fald helt vild med Zip it som er dem til højre og dem til venstre hedder Good Gene’s. Er det nogen som i kunne finde på at rocke? Høhø 😀

De ville kunne fås i Matas fra Uge 28 og en begrænset periode frem, til en vejl. pris på 89,95

 

6 comments

    1. Ja bestemt, det gør ikke noget at der bliver udvidet lidt med noget nyt engang i mellem, også selvom det kun i et par uger 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.