Mission impossible!?

Kastede mig for et par dage siden over at opdatere mit excel ark med neglelakke i.. Det var altså lige en lidt størrer og uoverskuelig opgave end jeg havde forventet.. især når man bare vælter samtlige af sine lakke ned i en stor pose og tager dem en efter en og plotter ind. Kunne til at starte med konstatere at sidste gang jeg opdaterede var i februar 2011 og frygtede derfor lidt hvor meget der nu skulle tilføjes. Det var dog ik så slemt igen.. det kunne have været meget værre hvis jeg ikke havde holdt den pause på et lille halvt år da jeg blev gravid. Posen fyldt halvt op med lakke i søndags….

Kan i hvert fald konstatere følgende:

 • Ejer pt. 543 lakke.. plus en 40-50 stykker som er nonames/ukendte mærker/top/base og andre coats. Svarer cirka til jeg har købt en halv lak om dagen i bloggens levetid 😛
 • Creme finish dominere min samling med 196 lakke, herefter shimmer med 132 og metallic med 66
 • Top 3 farver er: Pink/lyserød med 99, lilla med 89 og overraskende nok, hvert fald for mig, er dem jeg har 3. mest af blå med 77… Bryder mig faktisk ik så meget om blå igen! 😛
 • Det mærke jeg har flest af er ikke nogen stor overraskelse, nemlig Depend med 72, herefter Essie med 43 og China Glaze med 41

Halvdelen sorteret….

Endelig færdig! Utroligt så lidt de fylder sådan der egentlig 😛

Men i kan jo selv tage et kig under siden Neglelakkene og klikke på spreadsheet linket 🙂

14 comments

 1. Kudos for at du fik sorteret dine lakker!! Man skal virkelig tage sig sammen for at få det gjort, synes jeg. Jeg har et mildest talt ineffektivt system for tiden, men jeg ooorker bare ikke at gøre noget ved det. Men at lave et excel-ark med det er faktisk en udemærket ide.

  Igen, tillykke med det! 😉

  1. Hehe tak 🙂 Det har også været noget jeg har skulle tage tilløb til i ret lang tid før jeg faktisk fik taget mig sammen.. det er bare ik noget man lige gør 😀 Håber da du finder energien til det samme 🙂

 2. Fuck, hvor er det klog at holde system i det på den måde… Jeg har ikke engang rundet de 100 (tror jeg da ikke?), og jeg er allerede begyndt at komme hjem med fine, nye farver kun for at opdage, at jeg har dem i forvejen…

  1. Ja så er det da bare med at komme igang med at få orden på det 😉 Det kan i hvert fald kun anbefales 😀

 3. Hvor er du vild! :o) Haha.. Excel-ark, omg! 🙂 Men det kunne da være sjovt at begynde på, selvom man kun har 50 ca. Så er det jo nemmere at købe neglelak til mig i gave, hvis man ved, hvad jeg har 🙂

  1. Præcis! Så er det jo bare at dele linket ud til højre og venstre og sige alt andet er velkomment 😀

 4. Det er så lækkert at have dem i regnark, så er der overblik – jeg har desuden gjort det at jeg har givet hver lak samme nummer som på regnearket, og så har jeg all lakker på swatch sticks med samme nummer, dejligt og overskueligt!
  ½ om dagen – uhh, jeg har været slem så, jeg er desværre oppe på mere en en om agen, noget mere hooost, hoost, uh, den slemme for-mange-neglelakker-hoste 😉

  1. Ja det var jo smart.. Men det der med at vedligeholde neglehjul/swatch sticks det er endnu mere tidskrævende for mig i hvert fald.. Så indtil videre må jeg bare blive lidt bedre til at opdatere arket når jeg får en ny lak 😀 Er også glad for min lille pause, ellers så havde der nok været en del flere 😛

 5. OMG!
  Nu tænker jeg, at jeg selv er god til at smide ud, når de bliver dårlige (har ikke ejet en nail polish thinner indtil nu) og har først rigtig fået op for neglelakker indenfor det sidste halve år (hvor min samling også voksede var 14 til 57). Men hvor lang tid har du samlet?! Elsker indlæget.

  1. Samlet og samlet.. det er vel bare en naturlig udvikling fra bloggens spæde start, så det må jo være lidt over 3 år 😉 Tak for dit kommentar! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.