IsaDora – Magnetic Mania

Så er også IsaDora hoppet med på den magnetiske trend og jeg har fået tilsendt to af farverne, den første er så den her. Man kan nok se den er lilla, men kamera og lilla farver har det med at ikke være venner, så den ligner nok den er mere blå i det end lilla. Men den er altså lilla 😉 Nedenunder kan i se samtlige 10 farver som kommer ud, der er også 3 magneter man kan købe ved siden af med nogen andre mønstre, stjerne, diagonal og horisontal. Den magnet som er med standard er denne som jeg viser her og som er bølget. I øvrigt kan lakken også benyttes som en helt almindelig lak uden at gøre brug af magneten. Er i også blevet vilde med den nye magnet trend? 🙂 Det er jo en super nem måde at peppe en måske lidt kedelig manicure op!

Fremgangsmetoden jeg bruger som standard til magnetiske lakke er at lægge 1-2-3 lag på neglen og først ved den sidste(duh :P) bruger jeg magneten. Den her har krævet 3 lag før jeg var tilfreds med hvordan den dækkede. Magneten holder man over neglen i cirka 15 sekunder for at få den fulde effekt frem 🙂

Produktet er tilsendt af PR bureau eller producenten

5 comments

  1. Ej hvor fint! 🙂 Og sikke nogle fede farver. Jeg kan godt se du har fået dem tilsendt, men kender du evt. et sted de kan købes online??

    1. Magasin er jo begyndt at sælge dem online så kunne jo håbe at de også dukker op der 🙂 det ville i hvert fald være mit bedste bud lige pt

    1. Det tar ikke lang tid overhovedet, så lang tid man bruger på en normal omgang lak og så de 15 sekunder pr. negl med magneten, så det er ik slemt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.