Ny lak fra Chanel – 565 Beige

May 16, 2012 |  by  |  blog, nailpolish, neglelak, nyt

Fik lige en mail om endnu en ny farve fra Chanel. Umiddelbart er mit gæt den bliver en del af den permanente linje eftersom den kommer ud alene og ikke sammen med andre farver. Men indtil videre er det vist kun på Chanel.com den kan fås.. ja og ebay hvis man gider at give en milliard for den :P Synes den faktisk er en ret lækker neutral farve og glæder mig til at se flere billeder af den. Hvad synes i?

 


16 Comments


 1. Altså, jeg stoler overhovedet ikke på det billede der, men jeg glæder mig bestemt til at se swatches! Hvis Chanel stoler nok på farven til at gøre den permanent, så må den jo være fantastisk…

  • Heller ik her :P De har det med at snyde! Jeg glæder mig meget til at se mere til den i hvert fald :)

 2. Med et par lag (eller tre) skal den nok lægge sig som en super smuk farve. Jeg glæder mig i hvert fald til at se den på :-)

  http://www.sofiescloset.dk

 3. Den ser da ret lækker ud! Glæder mig i hvert fald til at kigge nærmere på den – den kunne nemt have potentiale til at blive den helt perfekte hverdagslak.

 4. Jeg elsker bare generelt sådan nude-farvede neglelakker! Der er vildt flotte! Har en rigtig flot en fra Gina Tricot med en smule glimmer i, den er bare så flot!

  http://www.johanneblog.dk

  • Har slet ikke fået set på Gina Tricots lakker endnu, kunne være jeg skulle undersøge det lidt nærmere :D

 5. Den glæder jeg mig til at se/prøve i virkeligheden. Det kan være noget af en jagt at finde den helt perfekte nude-lak – eller en hvilken som helst nuance! Ét er hvordan lakken tager sig ud i flasken, på billeder af smukke velmanicurerede negle og så på én selv.
  Jeg har lige købt Island, og den er så smuk – og ikke mindst let at arbejde med.
  Skyline ser også spændende ud – men den er jo i en helt anden boldgade :-)

 6. Den er så smuk, men jeg må desværre skuffe jer.
  Jeg arbejder for Chanel og sådan som det ser ud nu så kommer “Beige” kun til at blive solgt (officielt) på Chanel.com, desværre :(
  Men til gengæld så har de kære fransmænd for vane pludselig at skifte mening, men som sagt, som det ser ud nu vil den kun kunne købes på Chanel.com.

 7. Hvor er den bare rigtig fin :)
  – din blog er bare helt vildt lækker, er nu fast læser ;)

  N.K.L
  http://www.nkl-fashion.blogspot.com

  • Tak :D beklager dog min lange svar tid på kommentaren dog, normalt plejer jeg at være lidt hurtigere :P

 8. Wauw…den er fin : )

Leave a Reply