OPI Designer Series lakke

juni 15, 2012 |  by  |  blog, nailpolish, neglelak

Nu vi er i det holografiske hjørne så spurgte jeg forleden på bloggens facebook side om der var nogen mærker som i ønskede at se og der blev skrevet OPI og hvilke farver som bare er must haves! Er der nogen som er must haves fra OPI så er det de her fra deres Designer Series, det er måske lidt unfair at vælge dem her, men de er altså lækre og absolut til at få fat i.. Nogen af dem i hvert fald, Exclusive er desværre ikke i serien mere og er derfor ekstra svær at få fat på :) Men mange af de andre kan f.eks fås her hos ezzence.dk

Fra venstre mod højre er det: ExclusiveAmethystDesignOriginal – Tryk på link for at komme til det originale indlæg :)

Hele serien som man kan se nærmere på OPI.com

Den sidste lak på billedet her er som i nok kan se en Top Coat og det er ikke fordi det er en speciel topcoat til holografiske lakke, så den behøver man altså ikke, man kan bruge en hver anden topcoat som man plejer. Dog kan en del af det holografiske godt forsvinde lidt ved at bruge netop en topcoat, så umiddelbart plejer jeg ikke at smide en topcoat på. Men det er jo en smagssag. Skal nok vende tilbage med andre lækre farver fra OPI man bare skal have og som er lidt mere almindelige :) Har i nogen af disse fra DS serien og hvad synes i om dem?

 


11 Comments


 1. Ægerligt de har droppet Exclusive, det er da klart min favorit af de viste…

 2. Hvis nu man er “slemt doven” – eller bare ikke har tid/tålmodighed til mere end eet lag – hvad skal man så vælge?
  Ang. farver, så er jeg vist mest til de “anonyme” lidt konservative farver, som bare lige fremhæver, men ikke sætter 100% fokus ;-)
  Og så må lakken altså gerne tørre hurtigt OG holde længe – er det utopi at tro, at man kan finde en lak, der kan alt det?

  – Jeg har også skrevet mit spørgsmål på din Facebookside ;-) For jeg mangler lidt hjælp – har været lidt uheldig med mine valg, så lige nu er det bare “Essie Grow Stronger”, der kommer på neglene ;-D

  • Jeg har svaret dig på facebook :) så dit indlæg der først nemlig :P hvis du vil ha lidt flere forslag må du lige sige til :)

 3. Åh det er godt nok nogle… slurp… skønheder!!! :-p

 4. Den Top Coat som er vist på billedet er tilpasset hololakkerne i OPI DS. Er den nødvendig? Svaret er selvfølgelig nej, men den gør altså en forskel.

  Du kan i øvrigt se de nuværende lakker fra DS her:

  http://pudderdaaserne.dk/2012/03/03/opi-designer-series/

  • Synes ikke jeg har kunne se forskel fra den og min normale top coat, men det må vel være smag og behag :)

 5. Er opi extravagance, ikke lidt en ny form for exclusive? :-)

 6. Har også lige sammenlignet – Extravagance er slet ikke holografisk ligesom exclusive. :-)

Leave a Reply