GOSH – Bubble Gum

Nå i må desværre lige vente lidt med de Essie lakke 🙂 Men de skal nok komme!

Men så får i da bare den første af GOSH lakkene at se i stedet! 🙂 Det bliver så den her tyggegummi farvede lak… Nu har jeg godt nok ik set et tyggegummi i den farve i evigheder, men alle kan da klart se hvorfor den hedder Bubble Gum 😉 Dog er sarte lyserøde lakke og mig er ikke nogen der er specielt gode venner, de har det med at ikke være gode ved et lag, i hvert fald på mine negle. Så det er ved de 2-3-4 lag jeg først får den pæn. Men udover det synes jeg det er en rigtig pæn og piget farve og også ret diskret, da den ikke popper så voldsomt som måske andre lyserøde lakker gør 🙂 Er det en i kan li?

Produktet er tilsendt af PR-firma eller producent til anmeldelse.

8 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.