nails inc. – notting hill gate

Det her er min første lak fra nails inc, den er neon og derfor er det lidt svært at sige hvad jeg egentlig synes om mærket.. Neon’er er lidt det samme i min verden hvad enten der står China Glaze eller noget andet på flasken. Den eneste forskel på den her fremfor de andre jeg har er at den ikke er lige så mat i det ved første lag, men stadig lidt. Den er nok ikke SÅ neon igen som jeg havde forventet, lidt synd den ikke popper mere i hvert fald. Farven er jo skideflot 🙂 Har i prøvet lakke fra nails inc. som var “almindelige” og hvad synes i om dem? Jeg vil i hvert fald gerne prøve en fra nails inc. som har en anden finnish det er helt sikkert 🙂

6 comments

 1. Jeg synes nails inc plejer at være rigtig god kvalitet 🙂 Holdbarheden plejer at være helt fin, men synes nu stadig at essie, opi og barryM slår nails inc.

  Sisselykke.dk

  1. Sjovt at du nævner et billigt mærke som barrym i mellem dem 😛 men jeg er nu ganske enig, jeg er vild med barrym, så de kan snildt nævnes i det fine selskab af hi-end mærkerne 😀

 2. Hvordan synes du farven er på denne set i forhold til den neonpink fra Rimmel, som du testede for nyligt?

  1. Denne er lidt lysere i farven og dækker bedre ved færre lag.. Men hvis jeg skulle vælge ud fra prisen alene ville det blive Rimmels fremfor den her. Kvalitetsmæssigt så ville jeg vælge nails inc.

   1. Ok, jeg har nemlig allerede den fra Rimmel og venter på den fra Nails Inc. og måtte lige undervejs spørge mig selv hvorfor jeg egentlig har bestilt begge på nogenlunde samme tid… Og jeg tænker, at det var der nok ikke helt grund til, når jeg nu ser prøver af dem begge, men jeg glæder mig da alligevel til at få Nails Inc. ind ad døren. Jeg har flere lakker fra Nails Inc. og jeg synes at de er ganske fine og gode. Engang imellem sætter de dem lidt ned til fx £7, men jeg synes at fx £11-12 er lidt for meget for dem, som jeg har set dem til nogen steder. Til gengæld kan jeg rigtig godt li’ designet og navnene og kvaliteten er jo ogsp god.

 3. Jeg har to glitterlakker og en magnetlak fra nails inc og er superglad for dem. Især synes jeg at det er den flotteste magnetlak jeg har set til dato (jeg har billeder af den på bloggen).

  Synes også det er synd at den du viser ikke “popper” mere. Jeg har købt en neon pink fra sparitual for nylig og den “popper” virkelig. Jeg er en blegfis, men den får mig til at se brunere ud end jeg er – virkelig fin 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.