Oh My GOSH – Baby Blue

Så har jeg en GOSH mere til jer. Det er en af deres “nye” minilakker som blev lanceret, jeg mener det var sidste sommer? Jeg er normalt ikke superfan af den her farve, men synes faktisk den var helt fin at have på, dejligt lys og så med den diskrete blå farve som den har, gør den jo meget oplagt til sommerdage… når de endelig er der 😛 Den skal dog have to lag før den dækker bedst. Er det en farve i kunne finde på at hoppe i eller er i mere til pangfaverne?

Produktet er tilsendt af PR-firma eller producent til anmeldelse.

10 comments

    1. Den her er mere blå i det vil jeg sige, miss minty har et ret grønt skær over sig så vidt jeg husker. Har desværre ikke Miss Minty, da jeg jo normalt ik rigtig er til de farver 😛 Men vil ik sige de minder så meget om hinanden igen andet end at de begge to er sådan ret sart/baby agtige ;D

  1. Jeg er blevet lidt lun på flere blålige lakke, efter at have cyklet rundt i pink og lilla meget længe.

    Så den der har en rigtig fin nærmest isblå nuance, som er lidt i den retning jeg forsøger at bevæge mig i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.