WetnWild Megashield lip color spf 15

Har fået tilsendt nogen læbestifter og hørte lige stemningen på facebook og instagram for at vise dem på bloggen og det lød da ret positivt, så here goes 🙂

Om produktet skriver WetnWild: Den nye Megashield fra WetnWild fås i et bredt udvalg af luksuriøse farver. Indeholder SPF 15/faktor 15 og beskytter således mod UV strålerne. Vitamin E og aminosyrer sikrer fugtige og bløde læber, og Rice Bran Oil er rig på antioxidanter, ligesom Avocado Oil forærer masser af mineraler, proteiner, samt vitaminerne A, B2, D og E.

Jeg er ikke særlig øvet i at bruge læbestift, det er faktisk ret sjældent at jeg bruger en. Jeg har dog en fra Dior som jeg har liggende i tasken og som er ret diskret, men den kommer da på ind imellem. Derfor ved jeg heller ikke særlig meget om hvor lang tid så nogen forventes at holde, om de rent faktisk fugter eller hvordan, eller hvad man egentlig forventer af en læbestift. Så det kan jeg ikke lige give nogen råd om. Jeg bruger faktisk ikke engang læbepomade hvis jeg kan undgå det, men er det det helt galt så hopper jeg på en meget neutral fra minirisk eller Ole Henriksens fresh lip og bevæger jeg mig ud i solen, så kommer Matas solstift på som har faktor 30 🙂 Den farve af dem her jeg bedst kan li, må være It’s a girl, fordi den er pink og stadig okay neutral, så den ville jeg nok være den jeg først ville bruge løs af.

De var alle ret lette at lægge på og dækkede fint med et lag.. Siger man så noget om læbestift? 😛 De har en svag duft, ikke ubehagelig, men kan ikke rigtig beskrive den nærmere, læbestift dufter den af vil jeg sige 🙂 Udover det synes jeg de er hvad man kan forvente af en læbestift og vil da forsøge at huske at bruge dem… hvis man husker så noget i en barsels/baby-bobbel? Men øhm så hvis i vil vide mere om dem så må i lige spørge, er ik helt klar over hvad jeg mere skal skrive nemlig 😉 Så som bonus får i et fraklip i bunden 😛 Barselsfjæs/morgenhår for vildt… 0 makeup… eller har selvfølgelig læbestift på… Men altså udover det intet 😀

Ville i øvrigt gerne se mere makeup og den slags her på bloggen fremfor kun neglelak? Det vil stadig være det jeg koncentrerer mig mest om selvfølgelig, men hvis der nu stemning for makeup også, så vil jeg jo bestemt forsøge mig ud i det.. jeg ligger jo trods alt i en skønhedsklynge her på BD 😉

Vejl. udsalgspris er 49,95 og nærmeste forhandler oplyses på tlf. nr. 75 89 28 80

 
Produktet er tilsendt af PR-firma eller producent til anmeldelse.
 
 

2 comments

  1. Nope, ingen make-up for min skyld – det er der på så mange andre blogs. Neglelakken gør netop din side speciel – det er derfor jeg elsker din blog (og fortæller om den til alle, der gider høre om det) 🙂

    1. Taark <3 jamen har det også lidt sært ved at fortælle andre om det når jeg ik rigtig bruger det 🙂 så er nok kun i særlige tilfælde, som det her, hvor de er blevet sendt til mig at jeg vil vise dem. Så det bliver heller ik noget fast fra min side, så længe det ik vælter ind med produkter 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.