Essie – Peach Daiquiri

Det sker ind imellem jeg kommer til at købe en lak jeg har i forvejen. Det her var en af de gange…. Så den på nicehair.dk da jeg skulle have genopfyldt min neglelakfjerner pumpe med en ny af Essie’s Naturally clean og tænkte den mangler jeg da lige… Meeen det gjorde jeg så ik.. Har dog denne gang i det mindste fået den prøvet og nu vist til jer! Det glemte jeg jo sidst den kom hjem og derfor er den så havnet i bunken med uprøvede lakke. Som i øvrigt er pænt stor 🙁 tror ikke jeg nogensinde kommer igennem dem alle! Har i øvrigt fået fyldt min Alex op med alle mine lakke igen så nu kan Helmeren definitivt gå på pension indtil at Alex begynder at blive for trang. Vil i se hvordan det ser ud nu eller er det lige meget? 🙂

Hov skal vel også sige lidt om lakken!? 😛 Det er en super flot fersken/koral farve som dækker ved et enkelt lag. Tog den faktisk på samme dag jeg fik den hjem og havde den på i godt og vel 5 dage uden hverken base eller topcoat og den havde kun fået et par få skrammer. Så det er absolut en af de bedre holdbare lakke jeg har prøvet. Farven er jo også fantastisk lækker og kan bruges lige gyldig årstiden. Har i prøvet den og er lige så vild med den som mig? 🙂

8 comments

  1. hehe, sidst jeg shoppede Essie hos nicehair kom jeg til at bestille 4! jeg havde i forvejen…..nåede dog at skrive til dem inden afsendelse og fik dem byttet :-).
    Har også denne og elsker den – skal faktisk have den på i aften til party.

  2. Har faktisk haft den på den sidste uges tid, og jeg har nøjagtig samme oplevelse med den – super fin og vildt holdbar!

    Absolut en af mine Essie-lakker, der holder allerbedst 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.