Gradient holo manicure

Trenden lige nu er helt klart at lave en såkaldt gradient på sine negle. De bliver også kaldt så meget andet, så kan være i er stødt på dem som dip dye negle, ombre eller noget helt tredje. Kært barn har mange navne, så lige meget hvad man nu kalder dem er de skide flotte 🙂 Jeg har aldrig før selv forsøgt mig med det, før jeg prøvede lige et hurtigt forsøg igår.. hvilket ik gik skide godt. Neglelakken åd nærmest den makeup svamp jeg brugte. Så gav det en chance igen i dag med en køkkensvamp, der oplevede jeg det også lidt, men tror faktisk nærmere det er den lak man ender med at bruge fremfor den svamp man bruger. Jeg prøvede også lige to forskellige teknikker og det er derfor at langefingeren ser lidt anderledes ud. Her har jeg nemlig brugt svampen, altså duppede lakken på hele neglen. Hvor de andre startede jeg med at ligge den blå holo lak nederst og så duppede den pink på. Havde faktisk også en blå farve med i ligningen men den kunne jeg ikke rigtig få frem på den måde som jeg ville ha det så det er derfor det ser lidt lilla/pink ud nogen steder. Nå nok snak videre til billederne 🙂

Jeg brugte de her 3, som sagt den blå(ved godt den ser grå ud, men den er blå) NfuOh 65 som base og den pink OPI DS Exclusive som den gradierende farve og som topcoat smed jeg Northern Lights hologram top coat på for at give den lidt ekstra holo 🙂

Man kan se her at lidt af svampen er med på langefingeren, de små prikker og derfor besluttede jeg mig for at lave den om, som man kan se resultatet af på næste billede.

Jeg foretrækker faktisk metoden at duppe på over hele neglen, fremfor at ligge en base først, det er et værre svineri at gøre rent omkring neglen bagefter, men synes det ser lidt bedre ud faktisk 🙂

Er i også hoppet med på trenden derude og hvad synes i, i det hele taget om den? Jeg ved i hvert fald at næste gang jeg hopper ud i det her, så skal jeg lige have en farve mere med og ikke mindst så vil jeg bruge duppe metoden på hele neglen 🙂

29 comments

  1. Tak 🙂 Jamen synes da bestemt du skal kaste dig ud i det så 🙂 Tror nu alle kan li det når de først har prøvet 😀

 1. Jeg synes det er super fedt med den her nye trend (kært barn har mange navne…)! Jeg tør dog ikke selv kaste mig ud i det, for forstår simpelthen ikke hvordan man gør, og jeg tror ikke jeg ville blive tilfreds nok med resultatet. 😛 Så indtil videre nøjes jeg med at beundre andres flotte arbejde. 🙂

  1. Synes nu bestemt du sku prøve det igen 🙂 Jeg kan godt prøve og lave en lille guide hvis det er at du stadig er lidt i tvivl efter Emilys 🙂

   1. Ja, tak – jeg kunne godt tænke mig en guide… Prøvede her til aften, men hold da op, hvor er det svært!!! Men så prøvede jeg water marble (mener jeg det hedder?) og det fungerede ret godt for mig på trods af, at det var 1. gang 🙂

    1. Fantastisk du ka få water marble til at fungere ;D det tør jeg slet ik kaste mig ud i 🙂 Jeg er allerede ved at udtænke en snedig plan for den lille guide der, så den bør komme inden længe, medmindre jeg føder lige om snart 😛

 2. Min køkkensvamp åd osse meget lak, men har hørt at hvis man gør sen våd og vrider den først, så grovæder den ikke så meget lak.
  Har endnu ikke slet afprøvet det, men måske der hjælper…

  1. Yep det tror jeg også er tricket, men skal nok vende tilbage med et par flere af dem her når jeg lige får tid til at prøve igen og give tips og tricks 🙂

 3. Halløjsa, det er sgu da en flot kombo:)

  Men en ombre og gradient er altså ikke det samme, swatchaholic har forklaret forskellen ganske godt her: http://the-swatchaholic.com/?p=5909

  Og et godt tip til når man vil lave en gradient og anden sponging (svampning?) for den sags skyld, er at bruge en make-up svamp og fugte den (endelig ikke våd, kram den værste væde ud i et håndklæde! kun let fugtig) før man går igang, så bliver den ikke så nemt ædt af neglelakken. The Nailasaurus har i øvrigt lavet en GENIAL tutorial til gradients her: http://www.thenailasaurus.com/2012/04/gradient-nails-picture-tutorial.html

  1. Tak 😀
   Jeg ved godt det ikke er det samme, læser også med hos hende, men folk kalder det jo hvad de selv vil, så det skal jeg ik blande mig i 😛 Jeg kiggede også på den men synes nu ik der var noget særligt som jeg ku bruge eller ikke vidste, så prøver mig bare frem.. Er jo heller ik sikkert hvad der virker for nogen virker for andre 😀

 4. super find stykke arbejde ud har fået lavet dig der 🙂 jeg har også et par gang forsøgt mig med en svamp men det blev bare aldrig godt :/ men så her den anden dag fandt jeg en ny metode hvor man skulle pensle lakke på også slipper man for alt svineriet også så blev det meget flotter end det jeg før har fået lavet den vil jeg helt klart anbefale hvis du vil undgå lak de forkerte steder, jeg ligger lige et linge til min blog og så er der en forklaring og et linke til en billede forklaring 🙂
  http://polish-life.blogspot.com/
  forrasten fed ide med de farver det har jeg aldrig set før ;D

  1. Tak 🙂 Jeg tror også jeg skal eksperimentere lidt mere med det næste gang og prøve nogen forskellige teknikker 😀

 5. Hej Rijah:-)

  Jeg elsker mode men har aldrig helt forstået neglelak. Jeg vil så gerne kunne bruge det ordentligt.
  Jeg er sådan lidt en Boheme type der kan lide god kvalitet og jeg går op idet! Min ynglings butik er Noa Noa – sådan lidt en støvet pastel stil (se http://www.noanoa.com)
  Når jeg tager lignende støvede neglelakke på synes jeg egentlig ikke det passer så godt sammen, men de nye neonfarver går heller ikke…
  Hva’ er din mening? Skal jeg bare holde mig væk og være en rigtig “nature-girl”?
  Ha’ en dejlig sommer!
  mvh Karen

  1. Se der har jeg det omvendt, jeg elsker neglelak, men har aldrig rigtig forstået det med moden 😛 men synes da du skal prøve og kigge efter måske ikke pastel støvede farver men måske mere jordtoner så? Hvis du er med på hvad jeg mener? Synes da absolut ikke du skal holde dig væk, neglelak er jo den ultimative accessorie til et hvert outfit så prøv dig frem med nogen måske lidt billigere farver og så hvis du finder nogen så hop over på en lidt dyrere en af dem 🙂 F.eks en støvet grå eller mauve ville måske gøre det?

  1. Årh ik mere doven end mig 😛 Det tog ik så lang tid at lave faktisk 😀 Var mere rengøringen der var lidt tidskrævende 😉

 6. Jeg er helt vild med gradient metoden, og jeg har prøvet det men det så forfærdeligt ud da jeg ikke er særlig god eller øvet endu 🙂 Men det er helt sikkert någet jeg skal øve mere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.