IsaDora – Gun Metal

Så får i også lige den anden farve at se med samme mønster 🙂 den har også fået 2-3 lag på hver negl før jeg var helt tilfreds. Men resultatet er nu stadig meget fint! Kan i hvert fald kun anbefale de her lakker hvis man vil prøve en anderledes og nem manicure 🙂

Håber i har haft en god weekend, her har den stået på flere forberedelser til den lille ny kommer. Bla. besøg i Babysam og købe lidt af det sidste og gøre vores barnevogn klar. Vi var jo så heldige at få en brugt, men i god stand. Så det er også på plads 🙂 I dag går jeg ind i uge 37 hvilket faktisk vil sige at babyen er færdigbagt og egentlig kan komme hvornår det skal være! Skræmmende og spændende på en gang 😀

2 comments

  1. Uhh, hvor spændende, jeg kan godt huske da jeg gik ind i uge 37. 🙂 Ved mig selv tænkte jeg fedt, nu er der maks 5 uger tilbage = masser af tid til at lege med neglelak, 3 dage efter havde jeg født. 🙂
    Tiden går hurtigere end man tror.

    Mvh Maja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.