Fødselsdagsudsalg på skønhedssitet Ezzence.dk

October 31, 2012 |  by  |  blog, nyt, shopping

Ezzence.dk, Danmarks førende skønhedssite fejrer den 31. oktober 3 års fødselsdag og tilbyder i 24 timer 50 % i rabat på alle* deres eksklusive brands. Shop dine yndlings make-up-, hårpleje- og skønhedsmærker til fantastiske priser. Du sparer 50% på mærker som Ole Henriksen, Youngblood, CLEAN, Redken, John Masters, Själ Skincare, Jurlique, Biotherm, Escentric Molecules, Paul Mitchell, Philip B, Smashbox, Estelle & Thild, Ahava, Murad og OPI. Fødselsdagsudsalget starter den. 31. oktober kl. 00.00 og slutter den. 31. oktober kl. 23.59 på Ezzence.dk. Jeg ska da helt sikkert shoppe lidt OPI, hvad med jer? :D

*gælder ikke Moroccanoil
 

bloglovin

 


6 Comments


  1. OPI og Murad. Desværre havde de ikke “mine” Ole Henriksen produkter på lager – ellers også det ;-)

  2. Jaaa, jeg ville gerne, men sitet er nede igen, så det må vist være et spr. om tid. Skulle alligevel have shoppet i går aftes. Tsk, tsk. Har du købt noget godt?

  3. Har shoppet lidt Murad og Jurlique, men var vist lidt sent ude, for der var virkelig mange ting der var udsolgt. You snooze, you lose :-)

Leave a Reply