Depend – 326

Så er vi tilbage i velkendte omgivelser med endnu en Depend 🙂 Vi er ude i en let mørk grangrøn som dækker bedst ved to lag. Den er også let jelly i det med de tre lag, ved ik hvorfor jeg ser jelly over det hele, er det kun mig? 😛 Ja og så endnu en lidt mere julet farve, fremfor efterår.. Mon ikke den her kommer i deres julekollektion også? eller i hvert fald en derhen ad. Om en måned så går det jo også løs med alt juleriet igen. Puh glæder mig da lidt, selvom jeg ikke er så meget til alt det nisseri.. Det er nok sjovere når man pludselig har en lille en der får griner over man åbner pakker ;D

Produkt er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.