L'oréal Color Riche Le nail art stickers

Vi prøver lige et blogindlæg fra telefonen. Er i øvrigt ik så lige til som det lyder.. Tlf i den ene hånd, sur baby i den anden hånd 😛 Jeg ska en tur forbi mit arbejde i dag og vise Magnus frem 😀 så måtte jo lige ordne negle. Havde ikke tid til at lave en fuld manicure med neglelak. Så det blev til de her stickers fra L’oréal og så en enkelt negl med lak på 🙂 De er bare perfekt til hvis man nemlig ik lige har tid til at sidde og fumle med lak. Tror det tog sammenlagt fem minutter 😀 Nu håber jeg ik det kommer til at se alt for skørt ud på skærmen 🙂 altså indlægget her…. Ikke neglene 😛 Hov glemte lige at skrive at de er i butikkerne fra slut november 🙂 Det samme med neglelakken som også er fra Color Riche og hedder 819 Sublime Platine 🙂
20121102-112232.jpg20121102-112257.jpg

Produkt er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

16 comments

    1. Det er faktisk små “diamanter” eller hvordan man nu skal sige det. Altså stickers buler ud der hvor de er 😀 Som små firkanter 🙂

  1. Jeg synes sgu det er imponerende at du kan vedligeholde din blog MED baby! Jeg beundrer dig virkelig, selvom jeg ikke kommenterer så flittigt, læser jeg alle dine indlæg. Fortæl gerne hvor lang tid sådan nogle stickers holder – med bleskift. 🙂

    1. Årh tak, du aner ik hvor meget det betyder at høre så noget 😀 Det er heller ik nemt, skal jeg hilse at sige, slet ikke når man ikke kan lege med det når babyen er der.. Så det er med at time og tilrettelægge en tur hjem til svigermor en gang om ugen 😛 Jeg kan så afsløre at det holder de ikke længe til desværre. Tror desværre ikke at de kan holde helt de 10 dage som der står på æsken. Måske hvis man smider en topcoat på, kan det være, men ikke uden 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.