Color Club – Wild at heart

Har længe kendt til denne smuksak af en lak, men det var først da jeg så den på ønskelisten hos en jeg er i fødselsdagsgruppe med(se hendes indlæg med lakken her), at jeg også hapsede den til mig selv 😀 Det har jeg absolut ikke fortrudt. Den dækker efter et lag og er bare super flot 🙂 Kan sidde og stirrer på den i flere timer jo 😛 Jeg var græsenke igår da kæresten var ude med jobbet, så i dag skal jeg hjem til svigermor og prøve en masse af de neglelakker jeg har i testbunken 😀 Så i kan nok løbende følge med i hvad der sker på instagram, hvis i bruger det, så er brugernavnet er @rijah 🙂 Ha’ en rigtig dejlig lørdag <3

Jeg er snart ved at runde de 400 på bloglovin’ så hvis i har lyst til at give et boost hvis i alligevel bruger siden må i da meget gerne følge med derinde 😀 I kan klikke på linket under billedet eller her 🙂

bloglovin

10 comments

 1. Sikke en smuk lak. Kunne være man skulle investere i den..? Hvad er prisen?

  Har bortset fra det også et lille sprøgsmål vedr. neglepleje (som jeg tænker du må være ekspert i – intet mindre).
  Mine negle er begyndt at dele sig. Altså du ved, hvor lagene ligesom skiller sig ad og flækker osv.
  Er i tvivl om hvorvidt det er fordi jeg er begyndt at bruge mere neglelak end tidligere (kan neglelak virkelig have sådan en effekt på neglene??) eller om det er fordi vejret er blevet koldere.
  Har du nogle gode råd til hvordan man kan undgå det og evt. også “behandle” det, hvis det er muligt?

  Håber virkelig du har nogle 1. hjælpsråd, for er ved at rive håret af mig selv af bar irritation over det..

  Frøken Jensen

  1. Jeg gav 127 kr. inkl porto for to styks 🙂 Fandt bare den første og bedste på ebay faktisk 🙂

   Åh nu håber jeg ikke du bliver skuffet, men jeg gør faktisk ikke rigtig noget ved mine negle, jeg klipper dem faktisk kun, hverken filer eller bruger noget specielt for at forstærke dem 🙁 Men jeg har hørt meget godt om Sally Hansen Diamond Strength http://www.matas.dk/sally-hansen-diamond-strength-nail-hardener som skulle udføre mirakler på ens negle, så måske du kunne give den et prøv 🙂 Jeg har kun oplevet de flækker på den måde hvis jeg har været uheldig at få et hak direkte ned i neglen, så er der stor chance for at det ender med lidt flækning(hedder det det?) eller at neglen skiller på den måde du beskriver. Et af de bedste råd jeg har når det gælder neglepleje er faktisk bare at klippe negle mens du har lak på, med en negleklipper, på den måde kan man undgå at neglen flækker nemlig 🙂 Du må mægtig gerne melde retur hvis du prøver den fra Sally Hansen, så jeg kan give det gode råd videre hvis andre spørger 😀

  2. Tillader mig lige at komme med et par tips, som har hjulpet mig 😉
   Det kunne godt lyde som om, at dine negle udtørrer… Så jeg kan anbefale negleolie eller evt. bare en almindelig olie – masser den ind i negle og neglebånd hver aften inden du går i seng. Og sørg for at give neglene en pause fra neglelakken. Bare en dag eller to. Derudover kan jeg anbefale at bruge en god glasfil i stedet for at klippe neglene. Mine negle har ikke flækket en eneste gang, siden jeg anskaffede mig én i sommer 😉 Pudderdåserne har i øvrigt lavet en rigtig god guide til negleproblemer -den var evt. værd at kigge nærmere på.

   1. Ja den er jeg med på 😀 Negleolie er altid godt at smide på. Jeg har dog haft mere succes med negleklipper end med glasfilen. Efter jeg holdte op med at file neglene, og lade dem gro i den form jeg nu har klippet dem, så har de været stærkere end nogensinde. Men tror det er meget individuelt, så det kan være en god ide at investere i sådan en, lige meget hvad er den jo god at have 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.