Følger du med?

Måske en lidt underlig overskrift, men vil lige gøre dig opmærksom på de forskellige måder du kan følge med i bloggen, instagram, facebook og ikke mindst twitter. Jeg ved at nogen de følger en blog ved bare at have den bogmærket, så vil da lige fortælle lidt om hvordan det også kan gøres 🙂

For det første kan bloggen følges via bloglovin, det kan du gøre lige her. Eller trykke ude til højre hvor der et lækkert lille ikon til det 😀 Ellers kan du åbne din gmail, øverst oppe er der en linje hvor der står en masse forskellige links, hvis du trykker Mere kommer en lille menu frem og hvis du trykker på Læser, så åbner der et nyt vindue hvor du har en såkaldt RSS reader. Der klikker du så på abonner og skriver bare rijah.dk og så vil den poppe op ude i venstre side. Der kan du så lave mapper til de forskellige blogge du følger. Jeg har selv mange forskellige mapper, bla. Neglelak, Skønhed og Personlig, for bare at nævne lidt eksempler 🙂 Det er en rigtig smart måde at følge en hjemmeside på da den henter nye indlæg ind fra hjemmesider næsten hele tiden. Jeg har brugt det i snart alle de år jeg har læst blogs og det er ikke nogen jeg vil skifte ud sådan lige med det samme. Slet ikke efter jeg fandt en app på min iphone som kan bruges til at læse dem i også. Den hedder i øvrigt FeeddlerPro hvis nogen kan bruge sådan en, den fåes også i en gratis version der bare hedder Feeddler 🙂 Udover de to så bruger jeg også twitter flittigt og ikke mindst instagram. De kan følges her og og på instagram kan du følge mig under brugernavnet @rijah 🙂 Så er der også den mere eller mindre udfasede Google Friend Connect du finder ude i højre side, den henter faktisk også siden her ind i Google Reader, hvis du vælger at følge bloggen på den måde, men her tilkendegiver du så bare at du læser med 🙂 Og det sætter jeg jo pris på at kunne sætte et ansigt på mine søde læsere 😀 Sidst men ikke mindst så opdatere jeg altid bloggens facebook side med det nyeste indlæg.. Eller jeg prøver og gøre det hver gang, nogen gange så kan det jo glippe 😛 Men hvis du trykker Like ude i højre side så vil du automatisk finde mig i dit feed når jeg laver et nyt indlæg derinde. Dog er Facebook begyndt på noget med at man skal føje sider til interesselister for at fortsat se dem i ens feed, det gør man oppe i højre hjørne lige ved siden af Syntes godt om knappen. Men det skal jeg nok vende tilbage med hvis der sker mere på den front 🙂

Hvis i har læst med hertil så håber jeg da at du fortsat vil læse med her på bloggen og ikke mindst tusind tak fordi du læser med og kommenterer, når/hvis du gør det 😀 Det er super skønt at få kommentarer ♥

2 comments

  1. Årh, det kunne hurtigt blive “farligt” med sådan en Google Reader-venlig app, når man liiige havde en pause på arbejdet 😀 Har længe savnet sådan en til iPhone, men ved sgu ikke om jeg tør hente den. Haha

    1. Nej den er nemlig rigtig god tidsrøver 😛 men er nu glad for den efter jeg stort set aldrig er ved en computer mere, læser både blogs og blogger fra iPhone 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.