Ciaté – Boudoir

Tænkte vi kunne bruge en lille pause fra Depend lakkerne, så her kommer en flot rød lak fra Ciaté 😀 Jeg tænker måske lidt burlesque når jeg ser den her og navnet især leder tankerne hen på det eller er det kun mig? 😛 Den er i hvert fald så super lækker rød 🙂 Den dækker helt fint ved et lag, men jeg ville nok foretrække to mindst 😀 Var det en der kunne lande på jeres negle her til jul?

6 comments

    1. Uh I wish.. nej desværre ikke, det bliver nok kun de 3 jeg fik til det event jeg var til. Jeg er desværre ikke lige i stand til at komme til at købe flere lige nu 🙁

  1. Helt klart en farve der kunne lande på mine negle! Den er rigtig pæn. Har heller aldrig prøvet en Ciaté lak før! Så kunne være den skulle overvejes 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.