Essie – Butler Please

November 26, 2012 |  by  |  nailpolish, neglelak, nyt

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer til indlægget igår :D Jeg er stadig helt høj på forlovelsens rus herhjemme… er der noget der hedder det? :P Men nu må jeg vist også hellere få vist jer nogen flere neglelakker, der er nok af tage af nemlig :D Den her er endnu en fra Essies Leading Lady kollektion. Den er så fin og dækker perfekt ved første lag, så det kan vi lide! Den er sådan lidt mat i overfladen, synes jeg. Det er i hvert fald ikke high shine lak. Men det kan jo heldigvis klares med en topcoat hvis det er det man går efter :) Kan i li’ den?

Produkt er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

 


5 Comments


  1. Jeg elsker den <3 Jeg har selv været i Matas i dag og overvejede at købe den, men det blev til "Where's my chauffeur" også fra den kollektion :)

  2. PARABENS PELO BLOG! ADOREI SUAS NAIL ART! JÁ ESTOU TE SEGUINDO… SE PUDER RETRIBUIR, FICAREI MUITO GRATA!

    http://www.lupapodemulher.com.br
    http://www.lupapodeblog.com.br

  3. Jeg har også lige købt denne smukke lak, men synes godt nok den er en underligt konsistens- lidt tyk og klistret – er din også det?

    • Hmm nej det synes jeg ikke at jeg oplevede :( hvis den er så mærkelig så synes jeg næsten du ska gå ned der hvor du har købt den og høre om du kan få den byttet? :) Hvis den er købt i DK selvfølgelig :)

Leave a Reply