Essie – Butler Please

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer til indlægget igår :D Jeg er stadig helt høj på forlovelsens rus herhjemme… er der noget der hedder det? :P Men nu må jeg vist også hellere få vist jer nogen flere neglelakker, der er nok af tage af nemlig :D Den her er endnu en fra Essies Leading Lady kollektion. Den er så fin og dækker perfekt ved første lag, så det kan vi lide! Den er sådan lidt mat i overfladen, synes jeg. Det er i hvert fald ikke high shine lak. Men det kan jo heldigvis klares med en topcoat hvis det er det man går efter :) Kan i li’ den?

Produkt er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

5 thoughts on “Essie – Butler Please

 1. Sara

  Jeg elsker den <3 Jeg har selv været i Matas i dag og overvejede at købe den, men det blev til "Where's my chauffeur" også fra den kollektion :)

  Reply
 2. Anne

  Jeg har også lige købt denne smukke lak, men synes godt nok den er en underligt konsistens- lidt tyk og klistret – er din også det?

  Reply
  1. rijaH

   Hmm nej det synes jeg ikke at jeg oplevede :( hvis den er så mærkelig så synes jeg næsten du ska gå ned der hvor du har købt den og høre om du kan få den byttet? :) Hvis den er købt i DK selvfølgelig :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>