Chanel Coromandel

I dagens anledning… altså 3 advent :D Så får i endnu en rigtig lækker julet lak :D Nemlig Chanel Coromandel.. måske ikke lige en der er så let igen at finde, i hvert fald ikke i butikkerne. Online kan man godt finde den, ligesom jeg har gjort :) Men den er altså fra en kollektion tilbage i 2009 og der findes også en duft og en læbestift fra Chanel med samme navn. Farven ligger sådan midt imellem rød og orange og det skær i kan se på billedet til venstre, er desværre ikke nemt at se på neglene når den kommer på. Man kan ane det ganske lidt på ringfingeren :) Jeg fandt min på Trendsales og der kan man altså være heldig at finde en del neglelakker også de sjældne :)

3. advent står på mit vedkommende i julehyggens tegn, vi(kæresten) bager småkager og laver konfekt og så har vi købt en julegave til os selv, nemlig en iPad 3… så kæresten nemt kan se opskriften ude i køkkenet :D Pissesmart!

Husk at smide kommentarer til julekalender indlæggene :D  Go’ søndag :D

8 thoughts on “Chanel Coromandel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>