Julekalender 5. december: Vind Orly Lakker

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du kommentere indlægget. Så skal du enten følge bloggen på bloglovin, det gør du ved at trykke her eller på det lille billede nederst i indlægget (husk at trykke like også :)) eller følge med på facebook og meget gerne dele indlægget. Der vil være 1 vinder hver dag. Den 12. december vil de første vindere blive udtrukket. Resten af vinderne vil blive udtrukket efter jul. Du kan deltage i en eller alle lodtrækninger, det er helt op til dig :) Husk at skrive en kommentar på de forrige dage hvis du ikke har nået det endnu :)

Bag ved 5. december’s låge er der 3 lækre lakker fra et af mine yndlingsmærker, nemlig Orly samt min all time bedste topcoat, nemlig Orly Sec’N Dry :) Hele molevitten er venligst sponsoreret af LuxBeauty.dk som bla. forhandler Orly, China Glaze og Ciaté. Lakkerne er fra venstre mod højre: Prisma Gloss Silver, Candy Cane Lane og Halo. Jeg bliver vildt misundelig på den der vinder det her, fordi det er altså bare nogen rigtig fede lakker. Især Prisma Gloss Silver, som er en holo-glitter lak!! Perfekt til jul :D

Husk at tjekke de skønne damer’s julekalendere ud. HER, HER og HER :)
bloglovin

 

170 Comments


 1. Ja tak…;) hilsen Louise, 1i11e.1u11e@hotmail.com

 2. Orly er et af mine yndlingsmærker, så jeg krydser ekstra meget fingre!! x

 3. Åhhh Orly er også en af mine favoritter, håber virkelig jeg vinder dette! <3

 4. Lækre lakker. Specielt den der hurtigtørrende topcoat – sådan en mangler jeg i min samling ;-)

 5. Camilla Vilhelmsen

  Føler din blog via bloglovin :) Vil meget gerne deltage 5 dec :-)

 6. Fine præmier du har altså :)

 7. Man kan altid bruge lidt nyt til neglene :)

 8. åhrr! ja!!!! jeg er med!!! <3

 9. Lækkert!

 10. Jeg er med :)

 11. De er smukke, er så frisk!

 12. Uhhhh, orly!!!

 13. Ih et smukt syn! Jeg har kun en orly, og den har brug for nogle søskende :(

 14. Lækre præmier! Jeg er med!

  Kh Marianne L

 15. Har ikke nogen Orly lakker, men disse her får mig til at tænke de mangler hjemme ved mig :-D

 16. Helene Braüner Bisgaard

  Så skønt! Jeg er med!! :)

 17. Bettinalissa Søndergaard

  ulalala hvor skønt :)

 18. Jeg vil også være med :)

 19. Følger dig, vil meget gerne deltage!