Vinderne er…

JulekalenderSå er sidste omgang vindere inde for denne gang og hvis i er hurtigt ude så kan jeg nå at få sendt jeres gaver i dag ;) Dem af dem som jeg står for at sende selvfølgelig, resten bliver sendt ud fra diverse sponsorerer, så de kommer nok først i det nye år, det samme med dem der har vundet første omgang, det er altså derfor i ikke har modtaget noget endnu :) Igen så tusind tak for jeres deltagelse, ville virkelig ønske jeg kunne have givet jer alle sammen en ekstra lille julegave, det er jo dejligt at kunne glæde andre :)

Glædelig jul og GODT NYTÅR ikke mindst :D
Julevindere2Alle vindere er fundet via Random.org og er dit navn på billedet, så skriv en mail til blog@rijah.dk med emnet “Vinder XX december” hurtigst muligt med dit navn og adresse og så vil jeg få sendt din gevinst :)bloglovin

5 thoughts on “Vinderne er…

  1. Louise T.

    Uhhm :) 15. december er CND neglepleje! I loooove it! Sender dig straks en besked! 1.000 tak og tillykke til de øvrige vindere :)

    Reply
  2. Tina Irene Povlsen

    Ihhh hvor dejligt at finde sit navn på listen. Tak til dig og til Random… Det er bare skønt at kunne glæde sig til en ekstra julegave i form af en lækker skønhedspræmie. Sender fluks mail af sted, og glæder mig til at modtage min fine pakke… :-)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>