Vinderne er…

December 27, 2012 |  by  |  blog, fun, giveaway, julekalender

JulekalenderSå er sidste omgang vindere inde for denne gang og hvis i er hurtigt ude så kan jeg nå at få sendt jeres gaver i dag ;) Dem af dem som jeg står for at sende selvfølgelig, resten bliver sendt ud fra diverse sponsorerer, så de kommer nok først i det nye år, det samme med dem der har vundet første omgang, det er altså derfor i ikke har modtaget noget endnu :) Igen så tusind tak for jeres deltagelse, ville virkelig ønske jeg kunne have givet jer alle sammen en ekstra lille julegave, det er jo dejligt at kunne glæde andre :)

Glædelig jul og GODT NYTÅR ikke mindst :D
Julevindere2Alle vindere er fundet via Random.org og er dit navn på billedet, så skriv en mail til blog@rijah.dk med emnet “Vinder XX december” hurtigst muligt med dit navn og adresse og så vil jeg få sendt din gevinst :)bloglovin

 


5 Comments


 1. Wow mange tak! ;) Har sendt en mail :)
  -Tillykke til jer andre vindere også ;)

 2. Hvor lækkert! Jeg er også fluks sendt dig en mail :-)
  Stort tillykke til alle jer andre også.

 3. Uhhm :) 15. december er CND neglepleje! I loooove it! Sender dig straks en besked! 1.000 tak og tillykke til de øvrige vindere :)

 4. Tina Irene Povlsen

  Ihhh hvor dejligt at finde sit navn på listen. Tak til dig og til Random… Det er bare skønt at kunne glæde sig til en ekstra julegave i form af en lækker skønhedspræmie. Sender fluks mail af sted, og glæder mig til at modtage min fine pakke… :-)

 5. Neiiiiiii hvor dejligt!!! Både at vinde selvfølgelig, men også at se sit navn bøjet i regnbuer på den måde! Tusind tak!! <3

Leave a Reply