Så har jeg lige en sidste Sally Hansen neglelak for denne her omgang. En skulle man tro, flot sort med små holo glimmer i, men det man kan se i flasken, ikke fordi det kan ses på de her billeder, kan man næsten ikke se på neglene desværre. Det er i hvert fald meget svært! 🙁 Den dækker ved to lag, så den er faktisk en udmærket base farve for f.eks en stamping 😀 Dog er den rimelig skinnende… normalt er det jo fint, men ikke hvis man skal smide en konad på 🙂 Jeg synes faktisk navnet er rimelig passende til lakken, da jeg gætter på at man i New York nok ikke kan se så mange stjerner igen. Som det måske ellers var tænkt 😉

Sally Hansen Midnight in NY

Produktet er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

One thought on “Sally Hansen – Midnight in NY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *