Chanel Neglelak iPhone cover

January 20, 2013 |  by  |  blog, fun, random

Vil bare lige tippe om at man kan købe Chanel iPhone covers :D Jeg havde selv købt et med det samme hvis jeg ikke havde mit Marc Jacobs cover. Så når det engang er slidt op, så skal jeg helt sikkert have det her! :) De kan købes lige her og så er der en hel del flere der også sælger det på etsy lige her, hvis det frister :D

Chanel iphone cover

 


13 Comments


 1. Hvor er de fine! Man er da lidt fristet… :P

 2. jamen for søren hvor er det fedt…

 3. Har lige fundet mit første argument for at få en iPhone. :D

 4. Gud, et lækkert cover! Hvis det blev produceret til min “gamle” 3gs’er så var jeg på! :-)

 5. Det er så fedt det cover!! Ærgerligt man ikke kan få det til iPhone 5 :S

 6. Jeg købte det, og vil sige jeg er ret skuffet. Det er ikke nær så fint som på billedet, og synes det var ret dyrt i forhold til kvaliteten. Men har det da på.. :-)

 7. Køb det endelig ikke – det er fuldstændig horribelt. Koster 40 dollars og er et stykke papir limet på et plastic cover. jeg har sendt klage til firma og bedt om at få lov at returnerer. Men ifølge dem tager de ikke retur. Så har nu indsendt klage via Pay Pal. Synes virkelig I skal fjerne link fra Jeres side, da det er fuldstændig vildt at de vil tage 235 kr for noget hvor kvaliteten er SÅ dårlig. Ville ønske jeg havde set at en anden herinde synes det er dårlig kvalitet inden jeg bestilte. Men troede at når en dansk side linkede til det, at det var okay.

  • Det er jeg da ked af at høre du har oplevet. Jeg har ikke noget med siden at gøre, har ikke bestilt derfra, har blot set siden et andet sted og synes det var et sjovt koncept. Så det er da ærgerligt du har oplevet det :(

 8. Det samme cover – men i bedre kvalitet kan fås til iPhone 4 her: http://covermyiphone.dk/iphone-44s-covers/40-chanel-neglelak-cover-iphone-44s.html til kun 49 kr. Det er da noget af et tilbud på et chanel iphone 4 cover, fremfor det andet fra Phonefancy. Jeg har haft et af den gamle kvalitet som var lige til skraldespanden, og fået det byttet gratis til den nye hvilket er 1000 gange bedre. Bare et lille tip.

 9. Men det er vel ikke ægte Chanel, er det?:-)

Leave a Reply