Hvad siger i til…

januar 23, 2013 |  by  |  blog, fun, makeup

mere makeup, shampoo og hudcreme snak på bloggen? Jeg er efterhånden så heldig at få tilsendt en del andre ting end kun neglelak, og jeg bruger jo selvfølgelig tingene, så derfor synes jeg det ville være lidt kedeligt ikke at dele det med jer ;) Så ville i kunne bruge at jeg som ikke særlig kyndig person snakker lidt makeup, shampoo og cremer? Herunder laver jeg et vidunderligt duckface iført lidt mundgodt fra IsaDora, som jeg viste frem igår ;) Jeg ved godt at det er min blog og jeg bestemmer, men jeg har heller ikke rigtig lyst til at sidde og skrive om ting, hvis ingen gider at læse det alligevel :P Så er det jo både spild af min og jeres tid, det kan i jo nok godt følge mig i :P Så er det go eller no-go til at se mere til mit fjæs her? :P

IMG_4640-001bloglovin

 


23 Comments


 1. GO!! :D
  Jeg læser helt sikkert med ;)

 2. det lyder da rigtig fint, men lad det ikke “overshine” neglelakkerne :)

 3. Jeg er også helt med på den! Jeg er i hvert fald overbevist om, at du også kan inspirere mig på den front :)

 4. det er heltsikkert go :)

 5. Det syntes jeg lyder rigtig fint, men du må ikke glemme neglelakkerne!

 6. Hehe, helt sikkert GO :-)
  Jeg synes det er fint med nogle anmeldelser fra helt “almindelige” personer også, istedet for kun beauty-guruerne. Jeg vil ihvertfald nyde at læse om lidt andet, så længe det ikke stjæler taletiden fra lakken :-)

 7. Helt sikkert! Jeg elsker beauty-blogs :)

 8. Helt fino bambino for mig :)

 9. Go for it…. men glem nu ikke neglelakken ;)

 10. i’m learning alot from your blog, helps me to handle some difficult situations with my gf :D <3 duckface

 11. Mette K. Frederiksen

  Det kunne være fedt :)

 12. Så længe det ikke overstiger posts med/om neglelak er det ok. Man kan jo altid springe over. Og det er altid godt at se lidt mere til dit fjæs, hehe :)

 13. Meget gerne :-)

 14. Du skriver bare løs, jeg læser gerne med :-)

 15. Go.. Men stadig mest lak.. :-)

 16. Jeg er helt klart med på andet end lak :D

 17. Jeg siger helt sikkert go for it! Jeg vil i hvert fald gerne læse om det!

 18. Jaaaaahhh… super idé : )))

 19. Go for it. Jeg læser med :)

 20. Det er altid spændende at høre andre folks ærlige mening om forskellige produkter, så jeg siger også “go for it” :)

Leave a Reply