Jeg anede ikke om de her kom i Danmark da jeg så dem første gang, så tænkte jeg hellere måtte lade være med at skrive om dem 😛 Men nu da har jeg spottet dem, så vil jeg da lige dele med jer 😀 Synes de er sindssyg flotte og var da også lige på nippet til at købe dem.. Hvis ikke min kæreste havde været med mig, så var de røget med hjem 😀 Well a girl can dream… 🙂 Nogen af jer derude der har været heldigere? 😀

DIORSPRING2013CHERIEBOW1 DIORSPRING2013CHERIEBOW3

 Foto: BritishBeautyBlogger.com

bloglovin

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

14 thoughts on “Dior Cherie Bow neglelak

    1. Ja den så jeg godt, men har kigget på google før og synes måske den er lidt kedelig 😛 Men hvis den virker for dig, så er det jo fedt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *