Nye sko og neglelak!

I dag var kæresten, sønnen og jeg en tur i Fields, det er der nok nogen der har opdaget på facebook 😛 Vi var rundt stort set over det hele, er faktisk meget overrasket over min kærestes tålmodighed, men vi kiggede begge to efter et par sko, så det var nok derfor ;D Vi endte i footlocker hvor vi begge fandt et par. Jeg fandt disse flotte sorte adidas med shimmer i! Det var love at first sight, så blev slemt skuffet da de ikke var i min størrelse 🙁 Men ekspedienten fandt dem heldigvis på lageret og jeg kunne få min nyfundre kærlighed med hjem 😀 Nå ja og så fandt jeg jo også lige et eksemplar af den svært hypede Rouge Noir! Billedet er i øvrigt taget i mit lystelt,, som jeg har fået for et godt stykke tid siden, men aldrig fået taget mig sammen til at få i brug. Det giver nogen skide gode billeder.. synes jeg i hvert fald 😀

IMG_4676
Chanel Rouge Noir bottleshot

bloglovin

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.