Depend Mirage neglelakker

Lidt nyt fra Depend! Jeg ved desværre ikke om de kommer til Danmark, men i skal da ikke snydes for at se hvad der er rykker på Depend fronten 😛 Jeg synes de er fine og elsker de her slags neglelakker fra dem. De dækker nemlig ved et enkelt lag og dét kan vi liiii! 🙂 Ikke?? 😀

Depend Mirage neglelak 2013

bloglovin

7 comments

  1. Jeg har lige set swatches af dem et eller andet sted, tidligere i dag. Nu virker min google så ikke, så kan selvfølgelig ikke finde dem igen…
    Men de så ret så fine ud 🙂
    Håber de kommer til Danmark!

    1. Ja nu går jeg ud fra det… eftersom de fleste af deres lign. farver er one coaters 😛 Så du må ik hænge mig op på det 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.