China Glaze – It's a Trap-eze!

Ikke så meget snak i dag. Har godt nok min mor på besøg til at passe Magnus, men jeg har 10000 andre ting jeg også skal nå, når jeg nu endelig har tid til at sidde her 😛 Det kender i vel godt? 😉 Men må jo hellere bare lige skrive en lille smule.. Den dækker bedst ved 2-3 lag, da den har en mælkehvid’ish/blålig jelly base, så den kan også snildt bruges oven på en anden lak, men bedst ville det nok være med en lys blå. Glitteret er ikke så slemt at få af igen.. Men nu havde jeg den så også kun på i ganske kort tid. Desværre! Men den skal snart på igen, det er helt sikkert 🙂 Hvad synes i om den? I love it! 😀

China Glaze Its a trapeze

bloglovin

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.