Essie forårskollektion 2013 Madison ave-hue

Så er der søreme nyheder fra Essie 😀 Denne gang en forårskollektion, som så først er at finde i butikkerne til April, så det er meget tidligt vi kan gå og glæde os, men man kan jo nok finde dem på nettet lidt før, gætter jeg på 😛 Lige umiddelbart så er der ikke rigtig nogen farver der stikker ud. Go Ginza kunne godt minde lidt om Baby Cakes og jeg er næsten sikker på at alle de andre også minder om andre vi har set før. Men ikke destro mindre synes jeg altså det er en nogen flotte lækre farver som der kommer her til foråret! Dejligt at kunne se frem til det! Er der nogen som lokker, overrasker eller er det bare same old igen? 😛

Essie Spring 2013bloglovin

14 comments

  1. Mjah det er nok lidt min skyld, det er taget lidt ud af kontekst hvis man ikke har læst hele pressemeddelelsen.. Det skal jeg nok lige huske en anden gang. Troede bare det ville kede folk, da det er mere farverne at man kigger på 🙂 Men du kan da lige få det hele her så du kan se sammenhængen 😉

   “Alle vil gerne vide, hvilken by der er min favorit. Men ligesom med farver handler det ikke om vælge én,” siger Essie Weingarten, grundlægger af og global kreativ direktør for essie. ”Det er forskellen mellem dem, der gør hver enkelt så speciel.” Essies forårskollektion sammenfatter følelsen af det, der vel nok er de største shoppingdestinationer på jorden.

   Så navnene henleder en på de steder 😉

 1. Jeg synes også, de minder lidt for meget om noget tidligere. Men det er jo også svært hele tiden at finde på noget nyt. Til gengæld er det nogle cool navne 🙂

  1. Lige præcis.. Jeg er i hvert fald glad for jeg ikke skal finde på så noget hele tiden 😀 Er helt enig med dig omkring navnene 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.