Dior Cherie Bow neglelak

Jeg anede ikke om de her kom i Danmark da jeg så dem første gang, så tænkte jeg hellere måtte lade være med at skrive om dem 😛 Men nu da har jeg spottet dem, så vil jeg da lige dele med jer 😀 Synes de er sindssyg flotte og var da også lige på nippet til at købe dem.. Hvis ikke min kæreste havde været med mig, så var de røget med hjem 😀 Well a girl can dream… 🙂 Nogen af jer derude der har været heldigere? 😀

DIORSPRING2013CHERIEBOW1 DIORSPRING2013CHERIEBOW3

 Foto: BritishBeautyBlogger.com

bloglovin

14 comments

    1. Ja den så jeg godt, men har kigget på google før og synes måske den er lidt kedelig 😛 Men hvis den virker for dig, så er det jo fedt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.