Julekalender 7. december: Vind lækre GOSH produkter til ansigt, øjne og neglene

December 7, 2013 |  by  |  beauty, blog, fun, giveaway, makeup, nailpolish, neglelak, sponseret indlæg

logoverRegler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig :) Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret :)

Dagens låge:

I dag kan 3 heldige kartofler vinde dette lækre sæt fra GOSH Cosmetics. Det består af 1 GOSH Skin Perfecting Kit i farven Light, 2 neglelakker GOSH Denim Delight og GOSH Frosted Gold og en GOSH Smokey Eyes Palette i sort. Sættet har en værdi af 339 kr. Håber i synes om dagens låge :D

goshmakeup2negl

a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af GOSH Cosmetics

 


60 Comments


  1. Lækre ting :)

  2. Nui hvor er de lakker lækre, de skal da hjem i min Helmer!!

  3. Igen nogle virkelig lækre ting :)

  4. Lækre ting

  5. Bestemt nogen lækre sager :D Er med!

  6. Er helt klart med :)

  7. Ber til Gud om at jeg vinder noget fra den her lækre julekalender! :D

  8. hold da op hvor er den gule neglelak smuk!!!!!

Leave a Reply