Julekalender 7. december: Vind lækre GOSH produkter til ansigt, øjne og neglene

logoverRegler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:

I dag kan 3 heldige kartofler vinde dette lækre sæt fra GOSH Cosmetics. Det består af 1 GOSH Skin Perfecting Kit i farven Light, 2 neglelakker GOSH Denim Delight og GOSH Frosted Gold og en GOSH Smokey Eyes Palette i sort. Sættet har en værdi af 339 kr. Håber i synes om dagens låge 😀

goshmakeup2negl

a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af GOSH Cosmetics

60 comments

  1. Jeg er så vild med Gosh! Vandt engang en neglelak og den er simpelthen så fantastisk. Så smuk en farve og så nem at lægge på neglene. Virkelig fed julekalender 🙂

  2. Heg er faktisk RET vild ned Gosh. Jeg er vild med deres farver, især de skarpe og deres vinter /julefarver, der er knald på makeuppen os selvom denne sæsons tøj er meget mørk. Jeg er med

  3. Er lettere rusten på make-up fronten, har ikke rigtigt fået svinget mig op til ret meget andet end mascara det seneste halve år, den fulde krigsmaling er ikke noget jeg lige gider at gøre noget ud af, når det vildeste der kan ske i løbet af dagen, kan være en tur i Netto.

  4. Wow. Sidst jeg vandt den fine goodiebag fra GOSH hos dig, har jeg faktisk tyet til en del af deres produkter – så det ville da ikke gøre noget at tilføje lidt til samlingen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.