Bloggen fylder 5 år (igår)!!

March 8, 2014 |  by  |  blog, fun, personligt, random

happybirthday
Nå så klokkede jeg altså i det i år. Ikke med min gode vilje, men var altså HELT overbevist sikker på at det var den 9 marts. Men slet ikke.. Det var den 7… ahem. Så det betyder også at giveaway’en jeg havde planlagt til den dag så kommer før ;) Jeg lavede jo et sådan opsummerings indlæg sidste år så det behøver jeg vidst ikke gøre igen, men til nye læsere kunne i da tage et kig, da det jo er et meget sjovt at se igennem :D

Jeg vil også lige sige tusind mange gange tak til alle der læser med herinde, i gør det jo umådeligt meget sjovere at blogge :) Så stay tuned for der kommer jo som skrevet lidt giveaways. Har pt. planlagt 3. Måske der kommer flere :)

Hvad synes i øvrigt om den fine nye header som søde Charlotte har lavet til mig? :D

 


8 Comments


 1. HAPPY BIRTHDAY! Congrats on making it 5 years!! My 5 yr will be coming up in May, wow we’re old school beauty bloggers huh! Love you and glad you’re still blogging along sweetie!

  • Thank you kellie <3 Oh I actually thought you started before me! Hahah! But it’s great that we still both are going strong :) I found a note that you sent in one of your lovely packages the other day and it made me so glad to read it again and of course made me think that I need to send one your way soon ^^ So hope you have the same address… Else send it to me ASAP! :*

 2. Tillykke med fødselsdagen :)

 3. Louise Markussen

  Stort hurra for dig og bloggen! :-D

 4. Tillykke til dig og din lækre blog..
  Synes det er en rigtig fin header du har fået bikset sammen :)
  Hav en skøn forårslørdag..

 5. Tillyke med bloggens fødselsdag,jeg synes at den nye header er meget elegant.

 6. Stort tillykke med bloggen! Godt gået!

 7. Tina Irene Povlsen

  Hip Hip HURRAH og hjertelig TILLYKKE til og med bloggen og den nye lækre header. – Tak til dig for de indtil nu skønne og informative blogspot, som jeg tror på der kommer mange flere af, og som jeg glæder mig til at følge i mange år endnu. :)

Leave a Reply