Bloggen fylder 5 år (igår)!!

happybirthday
Nå så klokkede jeg altså i det i år. Ikke med min gode vilje, men var altså HELT overbevist sikker på at det var den 9 marts. Men slet ikke.. Det var den 7… ahem. Så det betyder også at giveaway’en jeg havde planlagt til den dag så kommer før ;) Jeg lavede jo et sådan opsummerings indlæg sidste år så det behøver jeg vidst ikke gøre igen, men til nye læsere kunne i da tage et kig, da det jo er et meget sjovt at se igennem :D

Jeg vil også lige sige tusind mange gange tak til alle der læser med herinde, i gør det jo umådeligt meget sjovere at blogge :) Så stay tuned for der kommer jo som skrevet lidt giveaways. Har pt. planlagt 3. Måske der kommer flere :)

Hvad synes i øvrigt om den fine nye header som søde Charlotte har lavet til mig? :D

8 thoughts on “Bloggen fylder 5 år (igår)!!

 1. kelliegonzo

  HAPPY BIRTHDAY! Congrats on making it 5 years!! My 5 yr will be coming up in May, wow we’re old school beauty bloggers huh! Love you and glad you’re still blogging along sweetie!

  Reply
  1. rijaH Post author

   Thank you kellie <3 Oh I actually thought you started before me! Hahah! But it’s great that we still both are going strong :) I found a note that you sent in one of your lovely packages the other day and it made me so glad to read it again and of course made me think that I need to send one your way soon ^^ So hope you have the same address… Else send it to me ASAP! :*

   Reply
 2. Maria Ørum

  Tillykke til dig og din lækre blog..
  Synes det er en rigtig fin header du har fået bikset sammen :)
  Hav en skøn forårslørdag..

  Reply
 3. Tina Irene Povlsen

  Hip Hip HURRAH og hjertelig TILLYKKE til og med bloggen og den nye lækre header. – Tak til dig for de indtil nu skønne og informative blogspot, som jeg tror på der kommer mange flere af, og som jeg glæder mig til at følge i mange år endnu. :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>